Rămâi conectat

Actualitate

Restricții dure în Spania împotriva răspândirii COVID-19: Mai multe zone izolate, barurile și restaurantele închise mai devreme și stare de asediu de la ora 22

Ziarul Unirea

Publicat

în

În tot mai multe regiuni din Spania au fost impuse restricții dure după creșterea numărului de îmbolnăviri. Peste 4.800 de municipii au fost izolate, barurile și restaurantele se vor închide mai devreme, va fi redus accesul în magazine iar în unele provincii starea de asediu va începe la ora 22.00.

Madridul a izolat zeci de zone și municipii. În Catalonia nu se poate circula în afara orașelor decât cu justificare, iar centrele comerciale vor fi închise la sfârșit de săptămână.

Începând de joi toate parcurile și grădinile publice din comunitatea valenciană vor fi închise, la fel și barurile începând cu ora 17.00, iar fumatul va fi interzis inclusiv la terase.

De asemenea accesul în spațiile comerciale va fi limitat la 30 la sută din capacitate și toată comunitatea va rămâne închisă până la sfârșitul lunii ianuarie.

Noile restricții afectează 24 de milioane de persoane care locuiesc în Spania, printre care foarte mulți români.

În Extremadura au fost închise localurile și activitățile comerciale în localitățile cu incidență crescută a cazurilor de coronavirus, iar La Rioja a închis casele de pariuri, reuniunile pot fi de maximum 4 persoane iar starea de asediu începe la ora 22.00.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea