Restaurantul Pensiunii ”Select” din Alba Iulia, redeschis după ce toate analizele au ieșit corespunzătoare. Patronul: Îmi cer scuze clienților pentru disconfort

Restaurantul Pensiunii ”Select” din Alba Iulia, a cărui activitate a fost suspendată imediat după petrecerea de Revelion, a fost deschis, miercuri, după ce toate analizele au ieșit corespunzătoare. Patronul Ștefan Puican își cere scuze clienților care au avut stări de greață după ce au mâncat din aperitive.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a efectuat un nou control la pensiunea Select Alba Iulia și a constatat că deficiențele identificate au fost remediate, iar analizele angajaților au ieșit corespunzătoare, astfel unitatea fiind redeschisă.

”Îmi cer scuze pentru disconfortul creat clienților care au sărbătorit în noaptea de Revelion. În urma controalelor pe care le-am avut de la DSP Alba anunțăm că deficiențele pe care le-au găsit la începutul anului sunt remediate”, a spus Ștefan Puican.

Situația nu a fost atât de gravă precum s-a prezentat pe rețelele de socializare. Dintr-un total de 250 de consumatori, la Unitatea de Primiri Urgențe s-au prezentat 19, sub 10%. Inițial, pe Facebook se scrisese că la pensiune au ajuns 7 salvări și 30 de persoane au fost duse, la ora respectivă, la spital.

De asemenea, restul invitaților au petrecut până dimineața și nu au prezentat niciun fel de simptome.

În urma analizelor de laborator a fost depistată bacteria stafilococ pe mâinile a doi angajați, pe blatul de feliat mezeluri, pe un cuțit pentru feliat, dar și în trei produse consumate: icre, pastramă și bulgărași de brânză cu verdețuri

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

avram 11 ianuarie 2018 at 22:25

Foarte bine ca s-a deschis pt ca eu mananc aproape zilnic si nu a fost nici un fel de probleme, mancarea este de te lingi pe deste.
Recomand cu incredere

Unu din Alba 12 ianuarie 2018 at 2:19

Dupa cele intamplate voi evita clar acest restaurant . Bine ca e amplasat in Oarda si nu prea am treaba pe acolo . Se pare ca angajatii aia nu au lucrat igienic , or fi venit de la baie fara sa se spele pe maini altfel nu se explica de unde era bacteria aia. Oricum de evitat localul asta 🙂

aiureala 12 ianuarie 2018 at 8:16

Sa fi multumit ca au suferit sub 10 % dintre clienti, inseamna sa fi dus rau ! Normalul este cind nu ai nici un client cu probleme mai frate !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...