Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reprezentanții ANRM Alba au participat la aniversarea de la Casa Regală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegație a Alianței Naționale pentru Reinstaurarea Monarhiei (ANRM) Alba a participat la evenimentul pe care Casa Regală îl organizează în fiecare an la Palatul Elisabeta din capitală, cu ocazia zilei de 10 mai, Garden Party. Fam. dr. Cristian Gruiță, Radu Urcan, dr. cercetător Istrate, fam. Iuliu Nosec sau primarul comunei Ighiu, Traian Rus, au fost doar câțiva dintre albaiulienii alături de care am fost prezent la eveniment.

Atmosfera a fost una încărcată de un spirit aristocratic inegalabil, momentul culminant fiind cel al ieșirii în balconul palatului al prințului Nicolae, prințului Radu și principesei Margareta, când cerul a fost brăzdat de câteva avioane care au desenat simbolic o inimă pe cer. Reprezentanți ai multor ambasade, politicieni de marcă, minștri cât și oameni din lumea sportului – Cristian Țopescu sau Gheorghe Hagi, celebrități din lumea culturală –  Dan Puric, Grigore Leșe și mulți alți simpatizanți ai monarhiei s-au delectat împreună cu miile de invitați din toată țara, timp de două ore, în superba grădină a palatului Elisabeta.

Câteva zeci de organizații promonarhice și-au manifestat cu această ocazie dorința ca România să redevină regat. După cum am mai spus și cu alte ocazii, obiectivul principal al ANRM pentru acest an este să reunească sub o singură „umbrelă” toate aceste organizații deoarece doar printr-o unitate totală se poate realiza acest sfânt ideal românesc.

Mircea TRIFU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea