Ziarul Unirea

Replică la REPLICĂ: Locuitorii străzii Abrudului, ne disociem public de presupuse acte de violență și nu vrem să fim părtași la luptele dintre partide

Replică la REPLICĂ: Locuitorii străzii Abrudului, ne disociem public de presupuse acte de violență și nu vrem să fim părtași la luptele dintre partide

Bună ziua, sunt Mălai Mihaela Adriana, locuitoare a străzii Abrudului, Aiudul de Sus.

Vă scriu in legătură cu articolul din ziarul online din data de 09/09/2020, „dreptul la replică | reprezentanții USR au fost goniți de către cetățeni și nu au spus nimic despre asta”.

ELIT

Țin sa precizez că întâlnirea locuitorilor cu autoritățile a avut loc în data de 08/09/2020 la ora 11.00

Reprezentanții USR-PLUS au fost acolo într-adevăr, din punctul lor de vedere, în ajutorul nostru. Dacă nu era campanie electorală probabil cetățenii ar fi apreciat intenția.In schimb ședință noastră a început să alunece periculos pe pantă politică, fiind noi toți martori la schimb de replici între partide. Am fost nevoită să pun capăt acestei situații cu fraze de genul:”dacă nu tăceți odată plecați de aici! ; este o întâlnire între cetățeni și autorități nu campanie electorală!” și altele asemenea, acestea fiind spuse pe un ton iritat deoarece vorbeau peste noi. La un moment dat au înțeles și nu au mai intervenit în discuțiile noastre, cerându-i d-nei Oana Badea să le acorde 10 minute după ce termină de discutat cu noi locuitorii, dânsa fiind de acord. În consecință nu au fost izgoniți de cetățeni așa cum se afirmă în articol ci doar invitați verbal să nu se mai amestece în discuțiile pentru rezolvarea problemelor noastre, evident pe un ton ridicat și iritat datorită agitației care s-a creat în acele momente.

Repet nimeni nu i-a atins sau împins la o parte fizic, decât că li s-a cerut sa tacă iar dacă nu pot tăcea să plece. Noi, locuitorii străzii Abrudului, ne disociem public de presupuse acte de violență și nu vrem să fim părtași la luptele dintre partide.