Rămâi conectat

Ştirea zilei

Repartizarea mandatelor de consilieri locali în Municipiul Alba Iulia, în urma alegerilor locale 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Repartizarea mandatelor de consilieri locali în Municipiul Alba Iulia, în urma alegerilor locale 2020

În Alba Iulia, din cei 21 de consilieri locali, 9 mandate vor fi repartizate pentru PNL, 7 pentru USR-PLUS,  4 pentru PSD și unul pentru candidatul independent Paul Victor Florea.

Practic, în Consiliul Local, vor intra 3 partide și un independent. Repartizarea mandatelor de consilieri este potrivit datelor provizorii.

Astfel, cele trei partide cu planuri și promisiuni diverse, împreună cu canditatul independent Paul Victor Florea, vor reprezenta cetățenii orașului pentru următorii patru ani, conform votului cetățenilor lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea