Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Reparație capitală a clădirii Parchetului de lângă Curtea de Apel Alba Iulia, realizată de SC Monolit Junior

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clădirea monument istoric în care funcționează Parchetul de lângă Curtea de Apel Alba Iulia a intrat în reparație capitală. Constructorul care a câștigat licitația de atribuire a lucrărilor este SC Monolit Junior SRL, din Lancrăm.

Societatea din Alba a câștigat lucrarea oferind cel mai mic preț, dintre cele 6 participante la licitație. Valoarea contractului este de aproximativ 390.000 de euro (1.755.983 de lei). Termenul de finalizare a lucrărilor este de 7 luni.

Clădirea va fi reabilitată în exterior și interor, urmând să fie înlocuite instalațiile termice, sanitare, electrice etc.

Clădirea în care funcționează Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia din anul 2005 a fost construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, fiind inclusă în listele monumentelor istorice. Este situată în centrul municipiului Alba Iulia și face parte din același ansamblu de clădiri alături de sediul Prefecturii și al Curții de Apel, construit în aceeași perioadă. Funcțiunea sa inițială a fost de centru de penitenciar, după care a fost transformată în sediu administrativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea