Rămâi conectat

Actualitate

REGULI NOI pentru farmaciile din România: Vânzarea la bucată a pastilelor, interzisă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vânzarea la bucată a medicamentelor va fi interzisă în România. Uniunea Europeană vine cu noi reguli. De mâine, intră în vigoare o directivă care le impune farmaciștilor să nu mai elibereze pacienților medicamente la bucată, ci doar o cutie întreagă.

Uniunea Europeană impune reguli noi în ceea ce privește farmaciile. Sâmbătă, 9 februarie, intră în vigoare o directivă europeană care le impune farmaciștilor să nu mai elibereze pacienților medicamente la bucată, ci doar o cutie întreagă.

Noua directivă europeană are ca scop să controleze strict sursa medicamentelor şi să le identifice repede pe cele falsificate, prin intermediul unui sistem de verificare impus de Uniunea Europeană tuturor statelor membre.

Acest nou regulament va avea și efecte adverse în România, deoarece mulți bolnavi fără posibilitate financiară nu își vor mai putea cumpăra doar o pastilă sau două, cum se întâmplă în aceste momente. (Z.U.)

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea