Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Regina Marii Britanii se află sub supraveghere medicală: Medicii au devenit îngrijorați pentru starea ei de sănătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Regina Marii Britanii se află sub supraveghere medicală: Medicii au devenit îngrijorați pentru starea ei de sănătate

Regina Elisabeta a II-a se află sub supraveghere medicală la Balmoral, după ce medicii au devenit îngrijorați pentru sănătatea ei, a anunțat Palatul Buckingham. Prințul Charles și Prințul William au plecat la Balmoral, pentru a fi alături de suverana Marii Britanii. Și Harry, care se află în Germania, va merge în Scoția.

Premierul Liz Truss a declarat că gândurile sale și ale oamenilor întreaga Marea Britanie sunt alături de Majestatea Sa Regina și de familia ei în aceste momente.

UPDATE Ora 16.51: Arhiepiscopul de Canterbury a spus că „rugăciunile naţiunii” sunt pentru regină.

„Rugăciunile mele şi rugăciunile oamenilor din (Biserica Angliei) şi din întreaga naţiune sunt alături de Majestatea Sa Regina astăzi. Fie ca prezenţa lui Dumnezeu să o întărească şi să o mângâie pe Majestatea Sa, familia ei şi pe cei care au grijă de ea la Balmoral”, a spus acesta.

Lideri catolici, evrei și musulmani se roagă pentru sănătatea reginei.

Cardinalul Vincent Nichols, arhiepiscopul de Westminster și șeful Bisericii Catolice din Anglia și Țara Galilor, s-a declarat „îngrijorat” de veștile privind starea de sănătate a reginei.

De asemenea, acesta și-a oferit rugăciunile sale, adăugând: „Fie ca binecuvântările Domnului să o întărească și să o mângâie pe ea și familia ei”.

Rabinul-șef al Regatului Unit a exprimat sentimente similare, spunând că regina „se află foarte mult în rugăciunile mele astăzi”.

Ephraim Mirvis, rabinul-șef al Congregațiilor Evreiești Unite din Commonwealth, a declarat: „Știu că comunitățile evreiești din Commonwealth mi se vor alătura în a-i ura o recuperare completă și rapidă”.

Consiliul Musulman al Marii Britanii i-a urat reginei o „recuperare rapidă și de durată” și s-a rugat pentru monarh și pentru familia regală.

UPDATE Ora 16.49: Tradiționala ceremonie de schimbare a gărzii, care urma să aibă loc vineri dimineață în fața Palatului Buckingham, a fost anulată.

Un panou a fost amplasat într-o zonă din fața palatului, unde au loc exercițiile iconice, pentru a-i anunța pe turiști că aceasta a fost anulată, relatează BBC.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea