REFERENDUM pentru familie 2018, în Alba: Judecătoarea Silvia Iosa – desemnată ca preşedinte al Biroului electoral de circumscripţie Alba. Vezi care sunt reprezentanții partidelor în BEJ

La Tribunalul Alba a avut loc desemnarea, prin tragere la sorţi, a preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 1 Alba la Referendumul pentru familie 2018, respectiv pentru revizuirea Constituției în forma adoptată de Parlament – așa cum este denumit oficial, din 6-7 octombrie 2018.

Potrivit procesul verbal încheiat la data de 20 septembrie 2018 de către preşedintele Tribunalului Alba, judecător Ţâmpea Teodora Maria, în funcţia de Preşedinte al Biroului electoral de circumscripţie al judeţului Alba a fost desemnată doamna Iosa Silvia, judecător la Tribunalul Alba.

ELIT

De asemenea, în cadrul şedinţei din data de 24.09.2018, Biroul Electoral al Circumscripţiei Judeţene Nr. 1 Alba a fost completat cu următorii reprezentanți ai partidelor:

– Ureche Maria Angela – reprezentant PSD
– Topârceanu Ana – reprezentant ALDE
– Teleky Gabriel Ioan – reprezentant UDMR
– Iacşa Mariana Florina – reprezentant PMP
– Simion Marcel – reprezentant PNL
– Dobra Diana Mihaela – reprezentant USR.

CIREȘTE ȘI REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018: Tot ce trebuie să ştii despre revizuirea Constituţiei, întrebarea de pe buletinul de vot, detalii organizatorice

Desemnarea prin tragere la sorți a președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Alba va avea loc în data de 28 septembrie 2018, la sediul Tribunalului Alba, sala 1, în ședința publică programată să înceapă la ora 10.30.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...