Rămâi conectat

Politică Administrație

REFERENDUM pentru familie 2018: Biroul Electoral Central a stabilit programul de monitorizare şi de informare asupra prezenţei la vot

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Biroul Electoral Central a stabilit programul de monitorizare şi de informare a opiniei publice asupra prezenţei la vot la referendumul pentru redefinirea familiei, din 6 şi 7 octombrie, orele la care informaţiile vor fi disponibile şi date publicităţii în cele două zile prin afişare pe site-ul BEC fiind 11,30, 14,30, 17,30, 20,30 şi 22,30.

Biroul Electoral Central a aprobat metodologia pentru colectarea datelor şi informarea opiniei publice privind prezenţa la vot, prin intermediul sistemului informatic organizat de BEC şi implementat prin STS.

Potrivit hotărârii BEC, transmiterea datelor privind prezenţa la vot către sistemul informatic se realizează numai de către preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare.

BEC va transmite datele referitoare la prezenţa la vot la 11,30 pentru ora 10,00; la 14,30 – pentru ora 13,00; la 17,30 – pentru ora 16,00; la 20,30 – pentru ora 19,00; la 22,30 – pentru ora 21,00.

Prelucrarea şi publicarea datelor privind prezenţa la vot se realizează numai de către personalul tehnic auxiliar al BEC, al birourilor electorale judeţene şi al oficiilor electorale ale sectoarelor Municipiului Bucureşti desemnat în acest scop, iar postarea pe site-ul BEC a datelor se realizează de către STS după validarea acestora de către Biroul Electoral Central.

Colectarea datelor privind prezenţa populaţiei la vot se realizează pe baza mesajelor text SMS transmise numai prin intermediul telefoanelor mobile puse la dispoziţie de către STS către sistemul informatic de preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea Fostul primar al orașului Câmpeni, Călin Andreș, care ar fi trebuit să fie candidatul PSD la Primăria Câmpeni, s-a retras. El nu va mai candida din cauza unor motive persoanele. Contactat telefonic de Ziarul Unirea, Călin Andreș a confirmat faptul că s-a retras din motive […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea