Rămâi conectat

Ştirea zilei

RECORD național la alegerile locale 2020, în Alba! Un primar a fost ales de peste 88% dintre alegători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegerile locale din 2020 au luat sfârșit și, în urma unor ultime numărători, ,,culoarea” politică a mai multor localități a fost schimbată de către voturile cetățenilor care s-au prezentat la urne. La Ciugud, o dorință populară covârșitoare a dorit ca și Gheorghe Damian  să rămână în poziția de conducere de o importanță deosebită din orice localitate.

Unii lideri politici au rămas în funcțiile de primari pe care le aveau și înainte, în timp ce alții au ,,luat un loc” în cel mai dorit fotoliu dintr-o localitate pentru prima dată. În ,,comuna smart” din județul Alba, un procent de 88,2% din alegători au dorit ca și candidatul independent să rămână la ,,cârma” localității, ei fiind foarte mulțumiți de deciziile pe care acesta le-a luat în mandatul precedent.

Astfel, Gheorghe Damian a înregistrat, împreună cu alegătorii săi, un adevărat record național în ceea ce privește procentul de voturi favorabile numelui său.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea