Recidivist violent din Alba arestat preventiv pentru tâlhărie

Poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac, l-au identificat cu operativitate pe un tânăr din comună, cunoscut cu antecedente penale, care este bănuit de comiterea unei tentative de tâlhărie asupra unui vârstnic din comună.

Potrivit IPJ Alba, “tânărul a fost reţinut şi prezentat Judecătorie Aiud care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

INFORMARE COVID-19

În fapt, în data de 17 ianuarie 2015, la ora 13.00, poliţiştii Postului de Politie Noşlac, au fost sesizaţi cu privire la faptul că  în seara zilei de 16 ianuarie a.c., o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa unui vârstnic de 77 de ani din comună, pentru a sustrage bunuri, iar pentru că a fost surprins de acesta, l-a agresat şi a fugit, fără să fure nimic.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş şi ai Postului de Poliţie Noşlac, la scurt timp de la sesizarea faptei a fost identificată persona bănuită de comiterea faptelor, S.V.A., de 22 de ani, din comuna Noşlac, cunoscut cu antecedente penale, care, în data de 16 ianuarie a.c., în jurul orelor 23.00, a pătruns în locuinţa victimei, cu scopul de a sustrage bani. În momentul în care a fost surprins de proprietar, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi a membrelor, asigurându-şi astfel scăparea.

În urma leziunilor suferite de vârstnic, nu a fost necesară internarea în spital.

S.V.A. a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată care a luat faţă de S.V.A. măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.  Cercetările sunt continuate.”

foto arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...