Rămâi conectat

Actualitate

Recidivist violent din Alba arestat preventiv pentru tâlhărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac, l-au identificat cu operativitate pe un tânăr din comună, cunoscut cu antecedente penale, care este bănuit de comiterea unei tentative de tâlhărie asupra unui vârstnic din comună.

Potrivit IPJ Alba, “tânărul a fost reţinut şi prezentat Judecătorie Aiud care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

În fapt, în data de 17 ianuarie 2015, la ora 13.00, poliţiştii Postului de Politie Noşlac, au fost sesizaţi cu privire la faptul că  în seara zilei de 16 ianuarie a.c., o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa unui vârstnic de 77 de ani din comună, pentru a sustrage bunuri, iar pentru că a fost surprins de acesta, l-a agresat şi a fugit, fără să fure nimic.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş şi ai Postului de Poliţie Noşlac, la scurt timp de la sesizarea faptei a fost identificată persona bănuită de comiterea faptelor, S.V.A., de 22 de ani, din comuna Noşlac, cunoscut cu antecedente penale, care, în data de 16 ianuarie a.c., în jurul orelor 23.00, a pătruns în locuinţa victimei, cu scopul de a sustrage bani. În momentul în care a fost surprins de proprietar, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi a membrelor, asigurându-şi astfel scăparea.

În urma leziunilor suferite de vârstnic, nu a fost necesară internarea în spital.

S.V.A. a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată care a luat faţă de S.V.A. măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.  Cercetările sunt continuate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea