Reacție elegantă a consilierului Bogdan Medrea, după declarația jignitoare a ”liberalului” Rareș Buglea: „Nu mă cobor la nivelul celor care nu au cei 7 ani de acasă!”

Consilierul PSD albaiulian Bogdan Medrea a avut o reacție elegantă la jignirile pe care colegul său, Rareș Buglea, de la PNL, i le-a adus în public, luni, în ședința CL.

”În momentul în care iei în râs problemele personale ale unui om e cu totul altceva! Eu îmi asum faptul că am un defect de vorbire, asta e problema mea personală şi consider că el trebuie să mă respecte pentru atitudinea pe care o am! Nu mă cobor la nivelul celor care nu au cei 7 ani de acasă! Sper să scăpăm cât mai curând de politica de mahala, iar în consiliul local să se regăsească doar cei ce apelează la politica bunului simţ!”, a spus Bogdan Medrea.

Elit ELIT

Acesta s-a referit la comentariul ”liberalului” care a spus: ”Trăiesc cu convingerea că-i mai bine rasist decât PSD-ist. Eu sunt de acord să prezinte domnul Medrea, dar la cum se bâlbâie ajungem în 9 aprilie (n.r. Ziua internațională a romilor este sărbătorită anual, în data de 8 aprilie. În acest an, la evenimentul organizat de Primăria Alba Iulia romii au absentat în semn de protest pentru că a fost desemnat ca prezentator tocmai Buglea – amendat de CNCD după ce a declarat că susține sterilizarea femeilor din această etnie).

Și președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a reacționat pe măsură, declarând: „Solicit conducerii PDL (pentru că PNL nu mai există în Alba) să-i ceară demisia lui Rareş Buglea, pentru comportamentul său de neînţeles! Astfel de oameni nu pot reprezenta cetăţenii municipiului, prin urmare el ar trebui să fie exclus din partid!”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

radu 12 aprilie 2016 at 21:57

Felicitari domnule Medrea , sunteti un om adevarat!

cugireanul 13 aprilie 2016 at 8:53

Mai buglea nu iti este rusine ,pe cine reprezinti tu sa iti permiti sa jignesti oameni!

Dili 13 aprilie 2016 at 10:22

Soliciti demisia cui, domnule Darzu????? De ce nu soliciti demisia ta si a lui Medrea pentru cat ati furat pana acum, si pentru faptul ca impuneti pe tot felul de posturi oameni nepregatiti folosindu-va de influenta. Hai mai lasati demagogia….PSD-ul din Alba are cei mai nepregatiti oameni dar cre au ajuns in pozitii la care nici nu visau

bugleanu 13 aprilie 2016 at 14:38

Mai Bugllea, tu crezi ca ti ai aratat desteptaciunea dar ai reusit sa ti scoti in evidenta marea prostie.Nu stiu ce cauti tu acolo, ar trebui sa fii la capre ca mai mult nu poti!

Cristi 19 aprilie 2016 at 13:11

PSD-ul in Alba Iulia practic nu exista, din nefericire n-a existat in ultimii 20 de ani. Asa ca mai usor cu HamHamHam… Rares Buglea i-a dat o lovitura peste bot unuia care si-a meritat-o. Avem nevoie de oameni aspri care se miste ceva in tara asta, nu de blegomani care nici sa se apere nu sunt in stare.

Comentariile sunt oprite