Reacția companiei HS Timber după incendiul de proporții de la Sebeș. Pagubele materiale sunt de aproximativ 100.000 de euro

Reacția HS Timber Productions cu privire la incidentul din 12 aprilie 2020, Sebeș

În dimineața zilei de 12 aprilie, în jurul orelor 11:40, a izbucnit un incendiu în incinta fabricii de cherestea HS Timber Productions din Sebeș.

Incendiul la banda transportatoare de tocătură care leagă fabrica de cherestea HS Timber Productions de o altă unitate de producție din Sebeș a avut ca punct de plecare fabrica vecină.

ELIT

Incendiul a fost stins la timp și nu s-au înregistrat victime, iar pagubele materiale se estimează la până la 100.000 de Euro.

Până la finalizarea anchetei ISU, nu există niciun indiciu cu privire la originea incendiului, însă au fost urmate toate procedurile specifice pentru aceste situații, iar HS Timber Productions va demara o anchetă internă pentru a analiza cauzele care au dus la acest eveniment și a preîntâmpina apariția altora de acest fel.

Preocuparea pentru securitatea în muncă este o constantă în activitatea pe HS Timber Group o desfășoară în fabricile sale din România și în acest sens au loc instruiri regulate ale angajaților noștri pentru prevenirea incidentelor care le pot periclita sănătatea la locul de muncă.

Sursă foto: ISU Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419