Rămâi conectat

Politică Administrație

Reabilitarea secției de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia va fi terminată până în 15 septembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spital Boli Infectioase Spitalul Judetean Alba01Lucrările la secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia se vor finaliza cel târziu în 15 septembrie 2014, a anunțat astăzi managerul spitalului din Alba Iulia ec. Nicoleta Coșarcă.

Anunțul a fost făcut cu ocazia inaugurării, după renovare a secției de Radiologie și a Laboratorului de Analize Medicale.

”Mai avem de terminat spălătoria care a intrat în reparații capitale de o săptămână. Cel târziu în 15 septembrie sper să încheiem cu Infecțioasele. Începem chirurgia în august și o vom termina anul viitor. Fiecare secție este importantă, fiecare așteptă să fie renovată”, a spus Nicoleta Coșarcă.

Valoarea investiției pentru Secția de Infecțioase a cărei renovare a fost susținută de Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, este de 1.337.886,84 lei, iar societatea comercială care a câştigat licitaţia este Compact Construct.

Conform proiectului au fost înlocuite geamurile, s-au refăcut circuitele electrice şi au fost înlocuite ţevile şi instalaţiile de apă. Până în primăvara acestui an 10 din cele 15 saloane ale secţiei au fost complet renovate şi dotate cu paturi şi saltele noi.

Reabilitarea a început în a doua jumătate a anului 2013.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea