Rămâi conectat

Curier Județean

Razii pe şoselele din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

l Agenţii de poliţie rutieră din Abrud împreună cu agenţi ai Postului de Poliţie Roşia Montană au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză, pe  DN 74 şi DN 74/ A. În cadrul acţiunii au fost identificaţi 15 conducători auto care au săvârşit contravenţii la regimul rutier, aceştia fiind sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 2.540 de lei. De asemenea au fost suspendate 4 permise de conducere din care 3 pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru neacordare de prioritate.
lPoliţiştii din Ighiu, cu sprijinul reprezentanţilor din cadrul Registrului Auto Român Alba, au organizat pe DN 74 şi DJ 107 H o acţiune ce a avut drept scop identificarea transportatorilor de persoane care nu respectă prevederile legale privind transportul în comun precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie cauzate de starea tehnică necorespunzătoare a autoturismelor. Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.364 lei, din care 7 pentru defecţiuni tehnice constatate, a fost reţinut un permis de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.
lCadrele Biroului Poliţiei Rurale Aiud au organizat pe raza comunelor  Lopadea Nouă, Hopîrta, Rădeşti, Unirea şi Mirăslău, o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică. În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.553 lei.. Totodată au fost reţinute 3 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.   (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș Un accident s-a produs în jurul orei 20:30, 21 aprilie, între două autoturisme, la nodul rutier, intersecția autostrăzii A10 cu A1, sensul de mers Sebeș – Sibiu. Potrivit ISU Alba, secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea masurilor specifice la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea