Rămâi conectat

Curier Județean

Razie pe şoselele din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop combaterea  transportului ilegal de persoane sau mărfuri şi asigurarea unui climat optim de siguranţă publică. La această acţiune au participat 38 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi investigarea fraudelor împreună cu lucrători de la Garda Financiară Alba. Au fost constatate 4 infracţiuni, una de conducere a unui autoturism neînmatriculat, una de transport persoane fără licenţă şi două infracţiuni la Legea 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Au fost aplicate un număr total de 164 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 58.570 de lei, din care două la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 8 la Legea 12 din 1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor şi 151 la O.U.G. 195 din 2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Dintre sancţiunile contravenţionale la O.U.G. 195/2002, 12 au fost aplicate pentru transport de persoane peste limita locurilor prevăzute în certificatul de înmatriculare al autovehiculelor şi 38 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au mai fost aplicate 3 sancţiuni pentru contravenţii constate la alte acte normative. De asemenea au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 1.901  lei, transmite IPJ Alba.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea