Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Razie la Ocna Mureş cu amenzi și suspecți cercetați pentru furt

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Oraşului Ocna Mureş a organizat, joi, 9 august, între orele 6.00-13.00, o acţiune ce a avut drept scop combaterea infracţiunilor contra patrimoniului şi prevenirea accidentelor rutiere.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, au fost legitimate 45 de persoane dintre care 15 au fost conduse la sediul poliţiei, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.350 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 500 de lei. Totodată au fost reţinute un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Cu această ocazie, poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 19 mai a.c. Din cercetări a rezultat că 4 bărbaţi de 18, 25, 27 şi 32 de ani, 3 din Ocna Mureş şi unul din Tăureni, judeţul Mureş, au sustras un segment din suportul de susţinere al conductei de alimentare cu apa potabilă a oraşului Ocna Mureş, pe care l-au predat la un centru de colectare a fierului vechi. Valoarea prejudiciului reclamat este de 2.000 lei, acesta nefiind recuperat până în prezent. Faţă de cei patru cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, au fost identificați 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, toți din Ocna Mureș, care sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt în luna ianuarie a.c. Aceștia au sustras pe timp de noapte, mai multe bunuri electronice (boxe audio, staţii de amplificare) şi mobilier, dintr-un imobil aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Războieni. Valoarea prejudiciului reclamat este de 6.000 lei, acesta fiind parţial recuperat iar suspecţii sunt cercetați în continuare pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea