Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Razie de amploare în piețele din Alba, cu sute de poliţişti. Produse confiscate, amenzi aplicate și infractori prinși

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 8-11 aprilie 2013, pe raza întregului judeţ a fost organizată o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă civică şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, fiind vizate în special pieţele organizate pe raza judeţului.

Potrivit IPJ Alba, „în această acţiune au fost angrenaţi peste 240 de poliţişti care au fost sprijiniţi de poliţişti locali şi care au efectuat 162 de controale în pieţe şi în zonele din apropierea acestora. Au fost constatate 600 de abateri contravenţionale, din care 54 la Legea 61/1991 privind ordinea publică, 102 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 444 la OUG 1095/2002 privind circulaţia rutieră şi alte acte normative).

Poliţiştii au confiscat produse alimentare şi nealimentare în valoare de 13.030 lei, au constatat 16 infracțiuni şi au identificat 17 autori de infracțiuni.

In data de 11 aprilie, cu ocazia unui control efectuat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale din Sebeş, poliţiştii de investigare a fraudelor din Sebeş au constatat că societatea comercială a efectuat acte de comerţ, fără a elibera bonuri fiscale pentru suma de 2.890 lei.

Poliţiştii au luat măsura confiscării întregii sume de bani pentru care nu a fost eliberat bon fiscal iar administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

Tot în cursul zilei de ieri, ora 13,30, poliţiştii Postului de Poliţie Sîncel, au identificat, pe raza comunei Sîncel, un autoturism care tracta o remorcă, condus de un tânăr de 24 de ani, din Sebeş şi care transporta cantitatea de 740 de kg deşeuri feroase pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Întreaga cantitate de deșeuri a fost confiscată iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea