Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Război pe strada… Păcii din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă spre duminică, la 10 minute după miezul nopţii, poliţiştii albaiulieni au intrat în alertă după ce au fost sesizaţi că un grup de bărbaţi aruncă cu pietre şi sparg geamurile la mai multe case de pe strada Păcii, din zona bibliotecii Batthyaneum. Până la sosirea echipajelor de poliţie, băieţii harnici distruseseră deja geamurile la şase case. A fost identificat unul dintre principalii suspecţi, în persoana lui P.C.R., în vârstă de 34 ani, din Alba Iulia. Cercetările au fost extinse, fiind identificaţi toţi suspecţii: P.C.R., în vârstă de 34 ani, P.V.D., de 29 de ani şi G.M.I., de 27 de ani, toţi trei din Alba Iulia. Aceştia, după ce au plecat de la un club din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au apucat să spargă geamurile caselor de pe strada cu pricina, profitând de faptul că în zonă se lucrează la infrastructura rutieră iar pietre au găsit din belşug. Doi cetăţeni revoltaţi, respectiv O.Z. şi B.G.I., ambii de 40 de ani, din municipiul Alba Iulia, locatari în zonă, au ieşit în faţa imobilelor cu intenţia de a fotografia persoanele în cauză, împrejurare în care au fost loviţi de recalcitranţi, suferind leziuni corporale. De asemenea, lui O.Z. i-a fost sustras aparatul foto, în valoare de 1800 lei.
Unul dintre scandalagii, G. M. I., nu a fost găsit la domiciliu. P.C.R. şi P. V. D. au fost depistaţi şi reţinuţi, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri. Propunerea nu a fost însuşită de instanţa de judecată, faţă de P.C.R. şi P.V.D. fiind luată măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea