Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Război” în industria jocurilor de noroc. Premierul Ciolacu: „Ne caută prin interpuși să nu cumva să facem ordine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Război” în industria jocurilor de noroc. Premierul Ciolacu: „Ne caută prin interpuși să nu cumva să facem ordine”

În cadrul unei conferințe de presă, premierul Marcel Ciolacu a declarat faptul că fosta directoare a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, împreună cu afaceristul Sorin Constantinescu, ar încerca, prin interpuși, să determine guvernanți să nu facă „ordine” în industria jocurilor de noroc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Cred că pachetul privind sistemul de funcționare a jocurilor de noroc, cred că acolo am deranjat cel mai mult șmecheria. Este unul Sorin, una Odette, tot ne caută prin interpuși și nu știu cum să ajungă la noi să nu cumva să facem ordine și serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurile de Noroc și nu în alte țări sau în offshore-uri. Sunt interese majore în jurul unui Guvern. S-a dus perioada schimbării sistemului fiscal în Parlamnet după anumite interese”, a declarat Ciolacu.

Sorin Constantinescu a fost denumit în presă „regele jocurilor de noroc” și ar avea legături cu PNL, fiind numit consilier guvernamental în mandatul fostului premier Ludovic Orban. Sorin Constantinescu este fondatorul Gaming Consulting, liderul pieței române de consultanță în domeniul jocurilor de noroc.

Odette Nestor a fost director general la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, după care a început să lucreze în tabăra adversă, la Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), o entitate care face lobby pentru firmele din industria pariurilor, conform GSP.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura

Bogdan Ilea

Publicat

în

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura Taxa pe lux nu se va implementa până în toamnă. Statul a realizat că nu știe ce clădiri sau mașini vor fi impozitate sau cum se va calcula valorea impozabilă.  Executivul nici măcar nu a calculat impactul bugetar al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea