Rămâi conectat

Actualitate

Rareș Bogdan: „300 de muncitori sunt infectați cu coronavirus la o fermă din Germania la care lucrează 500 de români”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rareș Bogdan, europarlamentar liberal, a declarat la Realitatea Plus că a fost alertat în cursul serii de luni, 27 aprilie de un român care lucrează în agricultură în Germania, alături de alți 300 de conaționali și 200 de alte naționalități.

Potrivit lui Rareș Bogdan a declarat că românul i-a cerut ajutorul spunându-i că 300 dintre muncitori sunt infectați cu coronavirus și nu primesc asistență.

„Am primit un telefon în urmă cu câteva minute de la un român plecat la muncă în Germania, la o fermă din Pforsheim, lângă Stuttgart. La acea fermă, potrivit românului care m-a sunat lucrează 700 de de oameni dintre care 500 sunt români. Omul era foarte speriat și spunea că 300 dintre muncitori sunt infectați cu coronavirus și că nimeni nu-i ajută, nimeni nu-i bagă în seamă„, a declarat europarlamentarul.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea