“Rămâi în sufletele noastre mereu viu! Să ai un drum lin și frumos ca sufletul tău!” Mesaje de condoleanţe pentru Dani Florea, tânărul din Aiud care şi-a pierdut viaţa în accidentul de miercuri

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Zeci de mesaje au început să curgă pe pagina de socializare încă de la primele ore după accident în memoria tânărului Dani Florea, în vârstă de 26 de ani, care a decedat, miercuri seara, în accidentul MORTAL de pe DN1, la Oiejdea.

Rudele şi prietenii sunt şocaţi în urma tragediei petrecute, miercuri seara, la Oiejdea, când un tânăr, de 26 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Dani Florea se afla la volanul unui Audi A5 şi circula dinspre Alba Iulia spre Aiud când o autoutilitară marca Mercedes, la intersecția dintre accesul rutier spre o societate comercială și DN 1, a pătruns pe drumul național și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de tânăr, intrând în coliziune cu acesta.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dani era stabilit în Germania și se afla în vacanță în România. Prietenii au rămas şocaţi la aflarea veştii privind moarta sa şi au postat, pe pagina sa de Facebook, zeci de mesaje de condoleanţe.

Citește și: FOTO, VIDEO, UPDATE. Accident MORTAL pe DN1, la Oiejdea: Un tânăr de 26 de ani din Aiud a murit

“Ce îți este viața ?? Nu îmi vine să cred și nu mai am cuvinte să spun ceea ce simt… Dumnezeu să te ierte Dani… Dumnezeu să te aibe în paza lui și să îți vegheze somnul cel de veci! Condoleanțe familiei tale și Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste tot acest necaz mare și să vă gândiți că mereu va fi printre voi și în sufletele voastre. Dumnezeu să te ierte prieten drag!”

“Sincer, voiam să nu fie adevărat, voiam să cred că toată lumea minte. Tragic! Rămâi în sufletele noastre mereu viu! Să ai un drum lin și frumos ca sufletul tău!”

“Dumnezeu să te ierte prietene! Prea repede ai plecat la îngeri..”

“Dumnezeu să te ierte fratiuc!”

“Of Doamne.. săracul copil.. ce păcat! Condoleanțe familiei!”

“Dumnezeu să-l odihnească în pace, sincere condoleanțe familiei!”

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419