Raed Arafat se întoarce la minister

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Doctorul Raed Arafat va reveni în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat, decizie luată în urma unei discuţii pe care acesta a avut-o şi cu preşedintele Traian Băsescu, a anunţat ieri la amiază premierul Emil Boc. El a precizat totodată că medicul Andrei Georgescu, care a preluat postul de subsecretar de stat, va reveni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Raed Arafat a demisionat, săptămâna trecută, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii Sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu. Postul de subsecretar de stat a fost preluat atunci, prin decizie a premierului, de medicul Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Emil Boc a subliniat că doctorul Arafat va face parte din comisia care va elabora noul proiect cadru al Legii Sănătăţii. Vestea reîntoarcerii medicului Arafat şi deschiderea spre dialog manifestată de cabinetul Boc sub presiunea străzii nu au avut deocamdată ecou în rândul populaţiei: oamenii s-au adunat în continuare la mitinguri spontane în ţară iar confederaţiile sindicale au refuzat invitaţia premierului Boc la  şedinţa de ieri a Consiliului Naţional Tripartit de Dialog Social.

 Nicoleta IDITA-TOMUŢA

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Corect 17 ianuarie 2012 at 20:36

Acu o saptamana, minunatul nostru presedinte il facea pe Arafat „cel mai mare dusman al sistemului de sanatate”…

Badia 17 ianuarie 2012 at 21:13

PUPINCURIST

Jean 18 ianuarie 2012 at 7:40

nu pupincurist! il prefer pe Arafat la minister. sunt un pic mai linistit ca este macar un profesionist acolo.

Dr. Jivago 18 ianuarie 2012 at 7:55

„Tataie” -BADIA- la cine te referi cand spui „pupincurist”?

Aurelian 17 ianuarie 2012 at 21:31

Voi USL-isti a-ti iesit sa-l protejati!

Jean 18 ianuarie 2012 at 7:42

Nu noi, USL-istii, noi oamenii „a-m” iesit sa-l protejam.

Intrebarea 18 ianuarie 2012 at 8:17

Dl. Aurelian, nu va suparati, ce facultate A-TI „aPsolvit”, ca acum cateva zile, cand il injurai pe „tiganul” Arafat(citez din „tine”), bai analfabetule, pozai in mare „licentiat” si ne informai cum le spuneati „voi” studentilor arabi…Invata ba anagramatule agramat mai intai sa vorbesti si sa scri romaneste si apoi huleste-i pe arabi, pe care vad ca ti s-a pus pata, dupa cum reactionezi la adresa lor pe aici pe forum… Da, „te-am citit”…

Pic pic ! 18 ianuarie 2012 at 8:21

Nu va fie frica, DICTATORUL pica ! Mai aveti putin, tarcatilor, „se strange latul”, vorba unuia…

cl 18 ianuarie 2012 at 8:48

caracter zero

Arafat s-a vandut,asta da terfelire..... 18 ianuarie 2012 at 12:17

Arafate n-ai avut mandrie in tine sa refuzi dupa ce ai fost terfelit…De te-ar vedea Sadam Husein te-ar lua cu el in rai ca tradator ….

Decebal si Traian 18 ianuarie 2012 at 16:08

Darius nu ne-a cucerit niciodata .Suntem daci, suntem romani,si nu vom avea stapani.Arafat nu e roman dar se vrea un persian roman.Baiat bun sau baiat rau lasane cu DUMNEZEU si veziti de drumul tau .

Comentariile sunt oprite