Rămâi conectat

Actualitate

Raed Arafat se întoarce la minister

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Doctorul Raed Arafat va reveni în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat, decizie luată în urma unei discuţii pe care acesta a avut-o şi cu preşedintele Traian Băsescu, a anunţat ieri la amiază premierul Emil Boc. El a precizat totodată că medicul Andrei Georgescu, care a preluat postul de subsecretar de stat, va reveni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Raed Arafat a demisionat, săptămâna trecută, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii Sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu. Postul de subsecretar de stat a fost preluat atunci, prin decizie a premierului, de medicul Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Emil Boc a subliniat că doctorul Arafat va face parte din comisia care va elabora noul proiect cadru al Legii Sănătăţii. Vestea reîntoarcerii medicului Arafat şi deschiderea spre dialog manifestată de cabinetul Boc sub presiunea străzii nu au avut deocamdată ecou în rândul populaţiei: oamenii s-au adunat în continuare la mitinguri spontane în ţară iar confederaţiile sindicale au refuzat invitaţia premierului Boc la  şedinţa de ieri a Consiliului Naţional Tripartit de Dialog Social.

 Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea