Rămâi conectat

Actualitate

Raed Arafat: „Hopul nu este trecut. Dacă nu respectăm regulile, peste 14 zile o să culegem roadele tragice”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Raed Arafat, seful DSU, a declarat, că dacă cetățenii nu vor respecta restricțiile impuse de autorități cu ocazia sărbătorii Paștelui, în termen de 14 zile, o să avem o creștere rapidă a cazurilor de infecții și decese.

„Cel mai important lucru este să păstrăm distanțarea socială. Dacă nu respectăm regulile de Paște, vom putea avea creșteri în 14 zile. Vor fi pomeni, după sărbători. Riscăm ca în 14 zile să avem un număr de infecții crescut rapid.

Dacă nu respectăm regulile, peste 14 zile o să culegem roadele tragice. Încă hopul nu este trecut. Autoritățile nu pot opri virusul, oamenii trebuie să ne ajute.

Raed Arafat a adăugat că restricțiile pot să mai dureze încă 3-4 săptămâni.

„Restricțiile pot să mai dureze 3-4 săptămâni. EU zic că trebuie să așteptăm până în mai pentru relaxare”, a adăgat Rafat, la Digi24.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea