Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Am obținut bani de la Guvern pentru Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Am obținut bani de la Guvern pentru Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud

Amendamentul meu la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024, privind alocarea a 500.000 de lei pentru repararea acoperișului Spitalului Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud, a fost aprobat. Astfel, unitatea medicală va beneficia de această finanțare pentru efectuarea de reparații.

Îmi doresc ca spitalul din Abrud să beneficieze de această investiție și îmi exprim întreaga disponibilitate de a colabora cu conducerea primăriei, care trebuie să realizeze demersurile necesare, pentru a duce la bun sfârșit acest proiect. În cazul în care voi fi solicitat, voi sprijini proiectul în toate etapele sale.

Citește și: Pe cine ați vota primar la Alba Iulia, la alegerile locale din toamna anului 2024 – SONDAJ online

Acoperișul deteriorat al spitalului a reprezentat o problemă majoră în ultima perioadă. Cu această investiție, se asigură siguranța și confortul necesare desfășurării activității medicale la ultimul etaj. Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud este una dintre instituțiile medicale de referință din zonă și merită să beneficieze de investiții în infrastructură, astfel încât să poată oferi servicii medicale de calitate comunităților locale pe care le deservește.

Mă bucur că, prin toate demersurile mele în Parlamentul României, am reușit să aduc acești bani pentru locuitorii din Abrud și Munții Apuseni. Sunt alături de cadrele medicale, pacienți, aparținători și mulțumesc conducerii spitalului din Abrud pentru buna colaborare pe care am avut-o.

Cu stimă,
Radu Marcel Tuhuț,
Deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea