Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pe cine ați vota primar la Alba Iulia, la alegerile locale din toamna anului 2024 – SONDAJ online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe cine ați vota primar la Alba Iulia, la alegerile locale din toamna anului 2024 – SONDAJ online

Lucrurile au început să se așeze în politica albaiuliană. După plecarea lui Călin Matieș, din PSD în AUR, și anunțul primarului în funcție, Gabriel Pleșa, privind întorcerea în PNL, s-au conturat principalele opțiuni de vot. Necunoscutele rămân PSD și viitorul pol de dreapta (Alianța USR-PMP-Forța Dreptei). Nu în ultimul rând, consilierul local Dana Nanu, exclusă din PSD, o voce puternică și independentă ar putea conta în opțiunile electorale de la finalul anului 2024 ale albaiulienilor.

La PSD Alba Iulia, chiar dacă lucrurile nu sunt încă clare, partidul neanunțând încă oficial un candidat, surse din interiorul partidului îl situează pe Voicu Vușcan, cunoscut om de afaceri, director Elit, ca un potențial candidat.

 

La Polul de Dreapta, situația este destul de confuză, după ce actualul primar Gabriel Pleșa i-a lăsat cu ochii în soare pe cei de la USR. Probabil va mai dura mult până își vor desemna oficial un candidat, dar ca notorietate și dacă va rămâne alături de USR, actualul viceprimar Emil Popescu ar fi o opțiune.

Pe cine ați vota la Primăria Alba Iulia, la alegerile locale din anul 2024:

View Results

Loading ... Loading ...

Sigur, până la alegeri mai e mult și pot apărea și alți candidați, chiar de la partide mai mici, care pot „zgudui” scena politică albaiuliană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea