Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Cristian (PNL): CNADNR promite rezolvarea problemelor de pe lotul de autostradă Sebeș – Cunța

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acum două luni am solicitat primului ministru Dacian Cioloș, ministrului transporturilor și șefului Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România rezolvarea problemelor apărute în urma construcției tronsonului de autostradă Sebeș-Cunța. Am primit recent răspunsul la petiția mea: cunoaștem problemele și promitem că le vom rezolva. Au uitat să spună un lucru: când se va întâmpla acest lucru.

Radu Cristian TNL Alba SebesPrin petiția amintită am solicitat celor responsabili să rezolve trei probleme mari: soluție pentru trafic pietonal între Sebeș și Lancrăm, accesul la terenurile agricole din apropierea municipiului și refacerea drumului spre Rezervația complexă Râpa Roșie, unică în Europa.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a recunoscut existența problemelor semnalate de mine. Potrivit CNADNR în momentul de față se revizuiește documentația tehnică pentru restabilirea accesului la proprietăți și terenurile agricole. După ce vor fi avizate soluțiile tehnice va fi demarată și execuția lucrărilor. Mai pe românește știm că avem o problemă și o vom rezolva. Cândva. Niciun cuvânt despre accesul la Râpa Roșie și despre traficul pietonal între Sebeș și Lancrăm.

Să sperăm că lucrările vor fi efectuate anul acesta. Sau cel puțin înainte de campania electorală…

Radu Cristian,

consilier local (PNL) Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea