Rămâi conectat

Actualitate

Radu Cormoş: Când nu ai nimic a spune, plângi cu lacrimile de crocodil ale lui Băsescu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Până acum câteva zile, aveam o campanie civilizată. Fiecare candidat a spus şi a scris despre el, atât cât s-a priceput şi cât a putut. Cum alegerile din 9 decembrie se apropie cu repeziciune, candidaţii PDL-ARD au început să miroasă disperarea, pentru că au înţeles şi ei (în sfârşit) că nu e de glumă. Populaţia nu îi mai vrea sub nicio formă la putere, pe niciunul dintre ei. Cetăţenii şi-au dat seama că membrii PDL, în prezent ARD, nu sunt deloc candidaţii noi, aşa cum vor să pară, ci sunt tot aceiaşi servitori ai lui Traian Băsescu, aşa cum îi ştim.
În Colegiul Cugir-Zlatna, unde USL a câştigat în mod clar alegerile locale, unde, la referendum, cetăţenii au spus un „DA” hotărât demiterii lui Traian Băsescu, PDL-ARD şi-a dat seama că notorietatea obţinută pe scenă nu e totuna cu intenţia de vot. Cetăţenii pot aprecia talentul de artist al unui om, dar dezaprobă total candidatura lui, din partea PDL-ARD, în numele aceluiaşi Traian Băsescu.
Domnul Ioan Fulea a avut o ieşire publică, prin care îl atacă murdar pe candidatul USL la Camera Deputaţilor, Dan-Coriolan Simedru. Cu lacrimile de crocodil ale lui Traian Băsescu, modelul în viaţă al tuturor celor din PDL-ARD, Ioan Fulea l-a acuzat pe candidatul USL că îi rupe afişele, în loc să îşi prezinte programul concret pe care îl propune locuitorilor din zona Cugir-Zlatna.
În primul rând, am fi şi noi curioşi să aflăm care este programul domnului Ioan Fulea, pentru că a fost tare „subţire” şi la acest capitol. Nu a spus mai nimic, doar a anunţat că dă concerte pentru alegători. În contrapartidă, candidatul USL, un om cu o experienţă şi un caracter deosebit, a vorbit despre programul său şi despre politica în slujba cetăţenilor pe care o va duce ca deputat, aşa cum a făcut dintotdeauna, în toate mandatele sale, politice şi administrative.
Nu este domnul Fulea în măsură să vorbească despre „sfârşitul carierei politice” a unui om, care are o prestaţie publică, practic ireproşabilă. Dacă s-ar fi putut lega de ceva concret, domnul Fulea nu ar fi apelat poate la smiorcăiala de tip băsist, în care acuză de ruperea afişelor un candidat mai mult decât demn şi onest în comportament.
Mă văd nevoit să îi desluşesc eu dilema domnului Ioan Fulea, candidat PDL-ARD. Dacă afişele i-au fost rupte, poate că autorii „faptei” nu sunt alţii decât cei care s-au săturat de PDL şi de Băsescu şi care au înţeles că a fi bun pe scenă nu înseamnă nimic în politică. Doar că ştii bine să joci teatru, aşa cum a făcut-o Ioan Fulea în ieşirea lui publică. Lumea face diferenţa dintre artist şi politician. Iar politicianul Ioan Fulea nu e deloc un candidat nou, ci doar un consilier judeţean al PDL, care nu a făcut nimic pentru cetăţeni şi care i-a vizitat doar când a avut concerte, unde a cântat, pe bani, nu gratis ca în campania electorală, când e rost de obţinut voturi.
Domnul Ioan Fulea, în loc să se plângă prin ziare şi să pună vina pe candidatul USL, ar trebui să se gândească la o dezbatere publică, pe tema pro­gra­mului pentru Colegiul Cugir-Zlatna, la care să participe împreună cu Dan-Coriolan Simedru, în direct, fără trucaje şi fără sufleuri. Atunci s-ar vedea cu adevărat dacă şi cine e la sfârşitul carierei politice. Dacă va avea curajul să accepte dezbaterea, îl anunţăm încă de pe acum că nu e suficient să vină cu CD-urile pe care le împarte „generos” alegătorilor, în speranţa că primeşte, la schimb, votul lor.
Domnule Ioan Fulea, candidat al PDL-ARD, matematica e simplă, pentru toţi cetăţenii:
PDL=ARD=TRAIAN BĂSESCU=BĂIEŢII DEŞTEPŢI
În loc de P.S. Suntem convinşi cu toţii că, până la sfârşitul campaniei electorale, vom mai avea parte de astfel de ieşiri „plângăcioase” ale pedeliştilor-ardişti. Vor face tot soiul de acuzaţii, care mai de care mai penibile, ca să umple golul lăsat de lipsa lor de idei, programe şi procente în preferinţele populaţiei. PDL-ARD nu cu USL se războieşte. Cei din PDL-ARD trebuie acum să se supună „simpatiei” de care se bucură din partea poporului român.

Radu Cormoş,
Director campanie candidat USL Dan-Coriolan Simedru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea