Rămâi conectat

Curier Județean

Racordare ilegală la rețeaua de curent, la o pensiune din Alba Iulia: Dosar penal, pentru furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Racordare ilegală la rețeaua de curent, la o pensiune din Alba Iulia. Polițiștii au deschis dosar penal, pentru furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine. Polițiștii din Alba Iulia investighează sesizări primite de la societatea care furnizează energie electrică, privind posibile furturi de energie, prin branșări ilegale la rețeaua de electricitate.

La data de 30.06.2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentanți au societății care furnizează energie electrică, cu privire la faptul că, cu ocazia unui control efectuat la o pensiune din Alba Iulia, au constatat că aparatele electrice care funcționează în interiorul acesteia consumau energie electrică necontorizată, provenită, cel mai probabil, de la un branșament clandestin al imobilului la rețeaua electrică.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea