Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Vreau să înlocuiesc administrația „Nimic în ultimii 4 ani” cu o administrație responsabilă, condusă de cetățeni nu de partide politice centrale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când am înființat Partidul Acțiunea Națională Alba am avut în minte un singur obiectiv: să scot orașul Alba Iulia din ghearele găștii unor șmecheri și să-l redau albaiulienilor.

Timp de 4 ani, cei doi viceprimari, Pleșa și Voicu, s-au pândit unul pe altul care să fie candidatul pentru primărie al acestei găști și prin urmare, nu au realizat nimic în această perioadă. Toate investițiile, cu care se laudă că le vor face, au fost ratate, tocmai de ei, în urma conflictului lor personal.

Faptul că Alba Iulia plătește cel mai scump preț pentru gunoiul menajer, că are lăsată în paragină toată infrastructura sportivă, că albiile Mureșului și Ampoiului au devenit gropi de gunoi provizorii, că albaiulienii plătesc cea mai scumpă apă de ploaie când nu plouă, că nu au parcări și au fost umiliți să doarmă nopțile pe scările primăriei pentru o parcare trasată cu vopsea, că nu au un teatru, ștrand, sală de sport, locuri de joacă pentru copii, ori creșe suficiente, că toate cartierele limitrofe, Bărăbanț, Pîclișa, Oarda, Micești au școli dărăpănate sau nu le mai au de loc, în timp ce Ciugudul ne dă lecții la toate capitolele, că zona de dezvoltare economică nu există, că a fost nevoie de presiunea cetățenească, ani de zile, pentru montarea unor plasticuri, pe post de sensuri giratorii, la intrarea în Bărăbanț sau la intersecția străzii Mărășești cu șoseaua de centură, că s-au amânat investițiile de 2 mil. de euro plătite de UEFA prin C.N.I. pentru construcția celor două baze sportive de la Micești și din curtea Liceului H.C.C., în timp ce la Blaj s-a semnat contractul pentru același tip de finanțare, că podul de la Partoș stă să cadă și chinuie zilnic mii de oameni, sau că sute de străzi locuite zac în praf și noroaie fără curent, apă sau canalizare, că principalele legături de descărcare a traficului, ALCALA de Henares, Emil Racoviță sau Sliven sunt neasfaltate după 30 de ani, se datorează în mare măsură incompetenței celor doi dar mai ales lipsei lor de responsabilitate față de Alba Iulia.

https://www.facebook.com/trifumircea/videos/3705937802751876/

În ultimele două săptămâni am asistat la cea mai grotească campanie electorală, în mare parte ilegală.

Ne-au înfundat cutiile poștale cu tone de pliante, ne-au hărțuit pe străzi, pe la intrările în biserici, pe la cimitire, prin piețe și peste tot unde ne-au pândit zilnic, îmbrăcați în tricouri de toate culorile.

În tot acest timp am avut cea mai decentă campanie electorală, fără să încalc regulile bunului simț și din respect pentru albaiulieni vă anunț, public, că în ultima săptămână de campanie, mă voi rezuma la prezența într-o emisiune TV, la două Live-uri pe pagina de fb a Ziarului Unirea, la două scurte intervenții la Radio Atlas și la materiale scrise print și online în presa locală.

Am văzut, culmea ipocriziei, că și-au făcut plângeri penale unii altora despre care dintre ei au făcut mai multe ilegalități în toată această perioadă, dezbaterea lor electorală fiind care a pus mai multe banere și afișe ilegale.

După ce timp de 4 ani, gașca pedelistă nu a făcut altceva decât să cumpere voturi de la albaiulieni, cu bani publici, s-a splitat în două încercând să ocupe tot spectrul politic.

Numai că la alegerile locale ar trebui să fie vorba de administrație, nu de politică.

Pentru că ei se pricep doar la cea din urmă, au transformat administrarea orașului Alba Iulia în lupta lor personală pentru o funcție de care nu este demn nici unul.

Vă chem alături de mine, de singurul partid local înființat la Alba Iulia, în istorie, Acțiunea Națională Alba, să le arătăm că de data asta nu ne mai pot păcăli.

În 27 septembrie e Ziua Noastră, a albaiulienilor, ziua în care ne vom elibera de cel mai catastrofal sistem administrativ din Transilvania și ne vom apuca să facem tot ce ei doar promit de 30 de ani.

Mircea Trifu , septembrie 2020.
Partidul Actiunea Naţională Alba

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea