Publicitate electorală| Susținem facilitarea accesului persoanelor vârstnice la serviciile medicale de specialitate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Am promis să ajutăm copiii, tinerii, dar credem că cei care au nevoie de ajutor, în aceste timpuri, sunt bunicii noștri, care, deși au fost crescuți în perioada comunismului, încearcă să înțeleagă politica din zilele noastre, care îi zăpăcește și nu îi ajută cu nimic.

Stau la cozi la cabinetele medicale pentru o rețeta, stau la cozi la farmacie, deoarece avem doar una în acest oraș, când ar fi mult mai ușor dacă ar există un sistem care să îi ajute cu adevărat și să existe oameni plătiți de către Primăria orașului, să le distribuie medicamentele acasă și să îi scutească, pe cei deja bolnavi, de chinul de a sta în picioare ore în șir.

De asemenea, vom susține deschiderea unor cabinete medicale de specialitate cum ar fi Cardiologie, ORL, Endocrinologie și altele necesare, cabinete care să lucreze cu Casa de Asigurări de  Sănătate și pentru a căror servicii, cei în vârstă, să nu fie nevoiți să plătească, așa cum se întâmplă acum la cabinetele private. Pentru că, din păcate, aceasta  este realitatea, oamenii plătesc sume enorme pentru a putea fi consultați de către  specialiști  și pentru a se putea trata de anumite boli.

ELIT

Trebuie să ne preocupe aceste aspecte, deoarece suntem tineri, dar bătrânețea nu iartă pe nimeni și la fel de greu ne va fi și nouă, dacă nu facem ceva să schimbăm acest “sistem medical bolnav”.

Votați pentru ei, votați pentru ceea ce vom deveni noi ! Votați PMP !

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro