Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Suntem singura ALDErnativă pentru salvarea județului ALBA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poate două dintre cele mai afectate localități din județul Alba sunt astăzi SEBEȘUL și CUGIRUL!

1. SEBEȘ

România a ajuns pe primul loc în Europa la incidența de cancer, iar SEBEȘUL și împrejurimile sale pe primele poziții la nivel național. SĂNĂTATEA noastră este un preț prea mare pe care îl plătim din cauza corupției din cadrul Primăriei Sebeș. Iar acest lucru trebuie să înceteze. NU vom face niciodată blat cu MAFIA TĂIETORILOR DE PĂDURI și nici cu MAFIA CELOR CARE POLUEAZĂ, cu sau fără știința autorităților, până la cel mai înalt nivel!

NU Dumneavoastră sunteți beneficiarii reali ai bugetului local umflat de MARII POLUATORI!

PROPUNEM înființarea unui BIROU SPECIALIZAT în PRIMĂRIA Sebeș care să se ocupe 24/24 în mod exclusiv de măsurarea calității aerului pe raza localității, iar angajații respectivi vor răspunde cu funcția pentru cea mai mică “scăpare”!

Echipa ALDE refuză să mai sacrifice viața viitoarelor generații din Sebeș! Sebeșul are nevoie de AER CURAT! Avem nevoie de VIAȚĂ!

2. CUGIR

Din păcate nu mai este niciun secret că marile ambiții politice trecătoare ale unor oameni ca Berceanu-Dumitrel-Hava au furat CUGIRULUI accesul la AUTOSTRADĂ!

A sosit momentul ca VINOVAȚII să plătească! Nu mai putem aștepta încă 4 ani pentru a ni se face dreptate. DREPTATEA este la Dumneavoastră, iar în 27 Septembrie toți locuitorii din Cugir, Șibot și întreaga zonă veți fi JUDECĂTORII celor care și-au bătut joc de Dvs! Ciuma portocaliu-gălbejită nu mai poate fi o soluție, ci este singura problemă pe care o avem de tranșat!

Echipa ALDE va lupta pentru ca de data aceasta promisiunile legate de ACCESUL LA AUTOSTRADĂ să se respecte! În primăvara 2021 se încep lucrările, în toamna anului 2022 CUGIRUL ARE ACCES LA AUTOSTRADĂ!

ADUCEM TINERII ACASĂ: Echipa ALDE va pune la dispoziție 300 de noi locuri de casă și locuințe ANL pentru fiecare familie care se va REPATRIA la Cugir! A venit timpul ca tinerii să se întoarcă ACASĂ!

Pentru a duce la îndeplinire ceea ce v-am propus, avem nevoie de ÎNCREDEREA ȘI VOTUL DUMNEAVOASTRĂ!

NICOLAE SIMION BESOIU IOAN LAZĂR DANIEL HERLEA
Candidat PRIMAR SEBEȘ Candidat PREȘEDINTE CJ ALBA Candidat Primar CUGIR

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea