Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| ”Să redăm Sebeșului strălucirea pe care o merită!”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Numele meu este Bădilă Silviu Ionel, am 37 de ani și sunt tatăl unei minunate fetițe de 8 ani. M-am născut și am crescut în Sebeș, fiind absolvent al Colegiului Național ”Lucian Blaga”, iar mai apoi absolvent al Facultății de Drept și Știinte Sociale din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba-Iulia.

    Ocupația mea, în ultimii 13 ani, a fost de manager în domeniul transporturilor, lucru care m-a determinat să iau această decizie, de a mă implica în administrația orașului meu natal, Sebeș.

    Această decizie a venit și ca o urmare a experiențelor acumulate, de-a lungul anilor, în derularea carierei mele manageriale și totodată, a trăirilor care m-au încercat în toți acești ani: AMBIȚIE, DORINȚĂ, DRAGOSTE DE CASĂ și DE NAȚIE!

    Am crescut în acest ”burg săsesc”, într-o familie cu părinți muncitori, onești, respectuoși și cu frică de Dumnezeu, părinți care m-au pregătit pentru viață și mi-au impregnat aceste valori în educația mea.

   Condiționat de ocupația mea, am călătorit de nenumărate ori în majoritatea țărilor Europei, creându-mi o imagine reală a diferențelor social-economice dintre orașul meu, Sebeș, și celelalte orașe europene. Am realizat imediat că este timpul meu, al nostru, al tuturor celor care consideră că NU SUNTEM CU NIMIC MAI PREJOS decât alte națiuni, că ne-am saturat să ni se fure DREPTUL LA EVOLUȚIE ȘI DEZVOLTARE socială și economică, de către o administrație ineficientă și coruptă, pentru că acesta este singurul lucru care ne stă în cale!

     Am decis să iau atitudine și să candidez, din partea Partidului Mișcarea Populară, pentru primaria Municipiului Sebes, partid care încă respectă valorile creștin-tradiționale și în cadrul căruia am format o echipă de oameni integri și onești, pe care i-am ales să vă reprezinte, pe dumneavoastră, cetățenii Municipiului Sebeș, în Consiliul Local al municipiului.

  La momentul actual, Sebeșul a rămas mult în urmă față de alte orașe europene sau chiar și din județ, iar acest lucru NU ESTE NORMAL!

    NU ESTE NORMAL să mai vorbim, astăzi, de străzi neasfaltate, de lipsa canalizării și a apei potabile, de lipsa gazelor naturale sau chiar a curentului electric, astăzi, când există fonduri europene accesibile pentru toate localitatile.

    NU ESTE NORMAL să avem zone industriale bine delimitate în oras, dar la care să nu existe un acces facil pentru bicicliști și nici chiar pentru pietoni.

    NU ESTE NORMAL să nu avem, în școli, condiții normale pentru desfășurarea orelor și pentru asigurarea materialelor didactice.

     Indiferența actualei conduceri a Municipiului Sebeș, indiferență care ne afecteaza viața noastră și a copiilor noștrii, această indiferență mi-a trezit DORINȚA și AMBIȚIA de a participa și DE A SCHIMBA VIAȚA ORAȘULUI.

      Eu cred că ESTE NORMAL să avem școli moderne, europene, dotate cu table inteligente, cu laptopuri și video-proiectoare, școli în care învățătorii și profesorii copiilor noștri să-și poată arăta profesionalismul.

      Eu cred că ESTE NORMAL să asigurăm accesul tuturor la activitățile sportive, prin acțiuni de susținere a echipelor de handbal, fotbal, tenis și a tuturor celorlalte sporturilor . Sportul este stâlpul sănătății fizice și psihice a fiecăruia dintre noi.

      Eu cred că ESTE NORMAL să avem condiții europene pentru pacienții și pentru personalul spitalelor din municipiu. Să sprijinim și medicii de familie, prin facilități acordate pentru cabinetele medicale ale acestora, ei aflându-se în prima linie, în activitatea de tratare a pacienților.

      Eu cred că ESTE NORMAL să promovăm valorile culturale locale, copiii talentați din orașul nostru, cetățenii iubitori de artă și de frumos, prin organizarea de activități culturale regulate.

      Eu cred că ESTE NORMAL să consolidăm relațiile cu agenții economici ai municipiului Sebeș, să le punem la dispoziție servicii administrative 100% on-line și să răspundem prompt cererilor acestora.

       Toate aceste lucruri TREBUIE SĂ FIE NORMALE, într-un oraș pe care eu îl văd altfel decât este astăzi. Alături de echipa mea, de consilieri PMP, vreau ca Sebeșul să redevină un pol economic zonal, un oraș cu aspect și valori europene!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea