Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| „E timpul să decidem! Vrem respect, transparență, performanță!”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Mă numesc Oaida Liviu Dorin, am 58 ani, sunt căsătorit, am un băiat.

Am urmat cursurile Liceului de Științe ale Naturii – Radu Greceanu  din Slatina, județul Olt și  sunt absolvent al Universității Spiru Haret din București, Facultatea de Drept și Administrație Publică, licențiat în drept, sesiunea 2011.

M-am înscris în PMP Alba în februarie 2019. Poate vă întrebați de ce PMP ? Am luat această hotărâre, pentru că am considerat că acest partid îți oferă posibilitatea să faci ceva pentru comunitate, fiind un partid deschis, cu principii clare .

Am luat decizia de a candida la Primăria comunei  Ighiu, ca primar, întrucât am observat că administrația locală nu funcționează așa cum ar trebui, eu considerând că s-ar putea face mult mai mult pentru comunitatea din  Ighiu..

Împreună cu echipa de consilieri, care vor participa la aceste alegeri, pe listele Consiliului Local Ighiu , ne-am conturat câteva obiective clare, pe care considerăm că le putem implementa:

 PROPUNERI PENTRU IGHIU

 Informatizarea activității primăriei prin:

  • Afișarea, pe site-ul primăriei, a tuturor cheltuielior, proiectelor, măsurilor luate în primărie, într-un cuvânt transparență totală.
  • Atragerea de fonduri europene și nu numai, pentru proiecte viabile, de interes pentru comună
  • Atenție deosebită pentru tânăra generație, viitorul comunei și al țării, copiilor și nepoților noștri, prin școală, biserică, cultură, sport, divertisment.
  • Proiecte pentru extinderea alimentării cu gaz metan, apă, canalizare, acolo unde acestea lipsesc (vezi noile cartiere)
  • Proiecte care să vină în sprijinul localnicilor nevoiași.
  • Drumuri mai bine întreținute și modernizate.
  • Inventarierea și amenajarea drumurilor de acces în zone agricole
  • Ordinea și curățenia comunei va fi una din priorități.
  • Demararea activității de întăbulare a proprietăților, prin proiect cu bani europeni. Consider că proprietatea din afara localității este la fel de importantă ca și casa, curtea și grădina!

Respect pe cei care simt, gândesc și votează altfel decât mine, fără comentarii meschine sau remarci malițioase! Împreună, putem produce schimbarea!

            Cu respect OAIDĂ LIVIU DORIN

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.

    


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea