Publicitate electorală| Daia Română, de la BINE la FOARTE BINE!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Daia Română, de la BINE la FOARTE BINE!

Dragi  alegători,

Mă numesc Moldovan Silviu Mihai, am 29 de ani, sunt casătorit și sunt candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Daia Română.

În anul 2013, am absolvit cursurile Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Momentan lucrez ca și inginer optimizare procese.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Viitorul este al tinerilor și avem foarte mulți tineri competenți care, din nefericire, aleg să plece și apoi să rămână în orașe mai mari sau afară, pentru a-și clădi un viitor. Trebuie să ne păstrăm valorile acasă, aici aș vrea să insist și să îmbunătățim calitatea vieții, într-o zonă cu un extraordinar și excelent potențial.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Echipa PMP se angajează ca, pe viitor, cetățeanul și problemele sale, să reprezinte principala preocupare pentru primar și consilierii locali, iar administrația publică locală să fie eficientă și în folosul cetățenilor, în egală măsură.

 Daia Română, de la BINE la FOARTE BINE !

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro