Publicitate electorală| D-le Pleșa, când ați donat ultima oară? Plasma înseamnă viață!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Departe de mine gândul de a mă transforma tocmai eu in avocatul apărării, dar vreau să vă întreb, dl-e Pleșa sau D-le Teodosiu: când ați donat ultima oară sânge? Aveți habar ce înseamnă acest proces, înainte de vorbi?

DA, Primăria Alba Iulia și Consiliul Local Alba Iulia am decis ca fiecare donator de plasmă hiperimună să primească 500 de lei sprijin financiar. Nu mai vorbesc acum că echipa lui Voicu au găsit temei legal pentru așa ceva, iar la alte proiecte având un alt inițiator decât VP s-au pus mereu bețe în roate…

USR - Alegeri parlamentare 2020

Dar, având în vedere că cest tratament s-a dovedit că are succes în contextul COVID-19 și că sunt extrem de puține persoane care aleg să doneze, am considerat de bun simț să particip la încurajarea celor care o pot face. A celor care au trecut prin boală și acum îi pot ajuta și pe ceilalți să o facă!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Știați stimați domni că ABIA ÎN LUNA AUGUST în județul Alba a fost tratată PRIMA PERSOANĂ infectată cu noul coronavirus?! Deși tratamentul se folosește cu succes deja de peste 4 luni în Franța, Italia, Germania și SUA? Nu v-ați pus întrebarea “de ce?” Sau asta nu vă aduce voturi? Este trist să constat că în lupta pentru orice vot, ați uitat că un politician trebuie să aibă și INIMĂ!

DA! A fost un vot asumat, alături de toți ceilalți consilieri PNL și PSD, un vot trecut prin toate filtrele gândirii. La fel ca toate celelalte decizii pe care le-am luat, deși nici un alt consilier local nu a mai făcut-o: donarea salariului de consilier către Spital sau înființarea și coordonarea unei echipe de voluntari prin care am venit în sprijinul seniorilor din Alba Iulia în perioada stării de urgență! D-le Pleșa, D-le Teodosiu, este ușor să împarți pliante! Dar tare greu să mai fii și credibil în ochii celor cărora le spui că vei face altceva, după ce ai ascuțit creioane ca viceprimar atât de mult timp!

#schimbaalbaiulia.ro #noisuntemschimbarea #noisuntemalbaiulia

Lazăr Ioan Bogdan

Primarul Noii Generații!

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419