Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Călin Matieș: La 35 de ani de la Revoluție, albaiulienii trebuie să rupă lanțurile care țin orașul captiv. În 9 iunie, avem datoria să scoatem din joc găștile de interese!

Ziarul Unirea

Publicat

în

La 35 de ani de la Revoluție, albaiulienii trebuie să rupă lanțurile care țin orașul captiv. În 9 iunie, avem datoria să scoatem din joc găștile de interese!

Când am intrat în politică, aveam mâinile bătucite de munca-n privat. Lucrez de la 16 ani, alături de părinți, mai apoi de soție, de copii și de angajații pe care îi considerăm parte din familie.

Am construit, de la zero, cu multă sudoare și sacrificii, afaceri de succes. Am arătat că se poate și că imposibilul e imposibil doar pentru cine nu trudește.

Citește și: Publicitate electorală | Călin Matieș – Și totuși: PENTRU CE? Scauniada impostorilor!

Ani la rând am bătut drumul către București pentru a susține producătorii locali și produsele tradiționale românești. Și-am reușit foarte multe lucruri bune în privința asta. La fel cum am reușit multe și din poziția de senator.

M-am ținut departe de combinații politice ori financiare, nu mi-am angajat neamurile la stat și nu am adunat averi din politică. Dimpotrivă!

Am văzut, ca fiecare dintre voi, cum, de la an la an, Alba Iulia se ofilește sub asaltul acelorași grupuri de politicieni care-n față spun una, iar pe la spate fac alta. De aproape 35 de ani, orașul e condus de aceeași oameni, de aceleași găști, de aceleași personaje.

Opoziția a fost doar o umbră, sub pantoful și la înțelegere cu cei care au deținut puterea. Iar problema de la care trebuie să plecăm nu este ce s-a făcut bun în oraș, ci cât NU s-a făcut și se putea face.

De bună seamă că a venit clipa să spunem HO și să apăsăm butonul SCHIMBĂRII. Eu mi-am asumat această luptă, alături de colegii mei din AUR. Sincer, dezinteresat, cu inima deschisă.

Pentru că Alba Iulia are nevoie de UN PRIMAR-PITA LUI DUMNEZEU!

Material executat de UNIREA PRES SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330 – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240330.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă.”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă.” Dacă la un singur pensionar din România nu ajunge decizia de recalculare și pensia calculată pe noua lege, la 1 septembrie, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă pe loc. Din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea