Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba: Tehnocrații își iau țara înapoi!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anunţat că salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie 2016 de la 1.050 lei la 1.200 lei.

Noul ministru a dat exemplul unor ţări ca Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, unde locuitorii „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme”.Declaraţia doamnei ministru este antinaţională, chiar jignitoare faţă de cei peste 400.000 de salariaţi din România care merg zilnic la serviciu, chiar dacă veniturile obţinute nu îi ajută să depaşească pragul de săracie şi să ducă un trai decent. In India sau Africa se trăieşte cu mult mai putin decât în România, ţară membră a Uniunii Europene, iar în loc să încurajeze combaterea  sărăciei sau incluziunea socială doamna ministru refuză să ia măsurile ce se impun călcând pe oamenii cinstiţi şi săraci care lucreaza pe “doi lei”!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ioan Dirzu si Daniel Zdranc01

Dovedind un patriotism profund ministrul technocrat Anca Dragu ne spune că trebuie să ne comparăm cu ţări din lumea a 3-a şi nu cu ţări din UE în care România este membru de 8 ani. Chiar dacă a lucrat în trecut pentru FMI, BNR sau CE acum ar vrea să ne aliniem la preţuri cu UE, iar la salarii cu India sau Africa!!!Domnule presedinte Iohannis aţi promis un guvern de tehnocraţi şi ne oferiţi un guvern de clovni şi circari ! Doamna ministru nu  întelege ca la un salariu de 2 lei impozitul de 16% e invizibil. Totodată poate întelege şi prim-ministrul acest lucru şi are întelepciunea de a majora salariile.

Prin această măsura oricum statul doar încasează, mărind salariile creşte şi bugetul de stat. Doamna ministru: dumneavoastră aţi munci pentru “doi lei” sau pentru un salariu, oarecum modic ? Doriti să continuaţi politica de austeritate promovată în guvernarea PDL, respectiv de către Boc, Blaga, Predoiu şi restul echipei deghizată acum în straie PNL? Stiţi că Romania, cu un salariu mediu de aproximativ 235 euro este în urma unor state membre UE precum  Ungaria (330 euro) , Cehia (340 euro), Polonia (418 euro), Grecia (684 euro) sau Germania (1470 euro)?

Biroul de presă al  PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea