Rămâi conectat

Societate

PSD Alba Iulia a premiat câştigătorii concursului „Felicitări de Sfintele Paşti”

Publicat

în

PSD Alba Iulia a premiat la finele săptămânii trecute câştigătorii concursului de desene intitulat “Felicitări de Sfintele Paşti”. La eveniment au participat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, Marcela Dărămuş, liderul femeilor social democrate din judeţ, alături de Mihaela Mih-Dehelean, Ovidiu Jidveian – preşedintele PSD Alba Iulia, Bogdan Medrea – liderul TSD Alba, Maria David – liderul femeilor social democrate din Alba Iulia, Dorin Sandea, Maria Ureche, Mirela Buta, Marcel Ruscă şi mulţi alţii. Au trimis desene pentru concursul organizat de PSD Alba Iulia peste 300 de copii din multe zone ale judeţului dintre care amintim Bistra, Petreşti, Blaj, Abrud, Sebeş, Straja şi multe altele. Au primit premii peste 100 de copii, îi amintim aici doar pe ocupanţii primelor 3 locuri, pe categorii de vârstă. Preşcolari: 1. Roxana Surupăţeanu şi Darius Nistor, 2. Amalia Radu şi Daniel Buhoi; clasele I – IV: 1. Irina Isăilă, 2. Antonia Stan, 3. Diana Indrei; clasele V – VIIII: Ana Maria Cucerzan, 2. Andra Popa, 3. Cristian Badiu; liceu: 1. Andrei Galdea, 2. Ionela Deoancă, 3. Ximena Daniela Costea, iar alţi 90 de copii au primit premii speciale, toţi copiii fiind răsplătiţi pentru desenele lor cu dulciuri şi cărţi. Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba le-a spus copiilor că întreaga echipă e încântată de desenele trimise pentru concurs. „Mulţi copii mi-au spus că îşi doresc la Alba Iulia un Mc Donalds, o bază sportivă, parcuri de joacă, iar părinţii lor vor locuri de muncă”, a subliniat liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, care le-a dorit apoi copiilor o vacanţă plăcută de Paşti, alături de cei dragi. Cele mai frumoase desene vor deveni felicitări, care apoi vor fi vândute, iar cu banii obţinuţi vor fi sprijinite familiile nevoiaşe, în preajma Sărbătorilor de Paşti. (A.D.T.)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Publicat

în

Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Robinetele din parcul din fața Primăriei Sebeș nu funcționează nici în acest an, spre indignarea cetățenilor și trecătorilor.

Un cititor ziarulunirea.ro, nemulțumit de modul în care autoritățile gestionează posibila venire timpurie a temperaturilor caniculare de vară, a trimis pe adresa redacției o serie de imagini cu un robinet din parcul din inima orașului, nefuncțional înainte de sezonul estival.

Elit - Gustul Desăvârșit

În lunile următoare, meteorologii transmit că România va avea parte de o vară atipică. Așa cum s-a întâmplat și până acum, temperaturile au oscilat de la o zi la alta, iar mai multe zone din țară au fost afectate de fenomene meteo extreme – grindină, furtuni, ploi torențiale, formându-se chiar, local, inundații.

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a specificat la Antena 3 faptul că țara noastră se va confrunta cu fenomene meteo extreme, în lunile ce vor urma. Mai mult decât atât, în această perioadă, temperaturile sunt mai mari decât cele specifice sfârșitului lunii mai.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| „Pană” de curent în comuna Șpring: Patru sate, fără energie electrică. „O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”

Publicat

în

ȘTIREA TA| „Pană” de curent în comuna Șpring: Patru sate, fără energie electrică. „O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”

Satele aparținătoare comunei Șpring, din județul Alba, au rămas „pe întuneric”, după ce o linie de curent a fost ruptă de un castan, pe o stradă din proximitatea gării din satul Cunța.

Astfel satele Cunța, Șpring, Drașov și Vingard, la momentul redactării articolului, nu beneficiază de serviciul de alimentare cu energie electrică, deși incidentul ce a condus la această situație s-a petrecut în cursul nopții de 26 mai 2022, în jurul orei 02:00.

Elit - Gustul Desăvârșit

„O să-mi cumpăr generator, așa ceva nu este posibil”, declară pentru ZiarulUnirea.ro un localnic. Bărbatul înțelege incidentul, dar nu poate să înțeleagă de ce pentru o singură linie afectată curentul a fost întrerupt în toată comuna, de ce nu există separatoare în sistemul de furnizare a energiei electrice și mai mult de atât nu poate să înțeleagă de ce o intervenție de remediere, pe care o consideră accesibilă din punct de vedere tehnic, durează într-atât de mult.

*Nota: fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva ZiarulUnirea.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Intervenție „de urgență” la fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia: ISU și Salvamont au ajutat la scoaterea mizeriei și sticlelor aruncate în ea

Publicat

în

Intervenție „de urgență” la fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia: ISU și Salvamont au ajutat la scoaterea mizeriei și sticlelor aruncate în ea

Fântâna din Piața Cetății din Alba Iulia a avut parte astăzi, 25 mai, de o curățenie mult așteptată, din partea autorităților.

Cu ajutorul ISU și Salvamont Alba, unul dintre reperele cetății noastre a căpătat un „suflu” de curățenie în interiorul acesteia, înainte de începerea oficială a verii.

Lipsa de educație a unor persoane a transformat unul dintre reperele turistice din Cetatea Alba Iulia într-o ghenă de gunoi.

Elit - Gustul Desăvârșit

Chiar dacă în proximitate există coșuri de gunoi, anumite persoane dau dovadă de lipsă de civilizație și aruncă deșeuri în fântâna din Piața Cetății.

Fântână este „inundată” de gunoaie și nici măcar instalarea unui grilaj deasupra acesteia nu i-a împiedicat pe anumiți indivizi să își bată joc de banii publici investiți în acest obiectiv.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare