Rămâi conectat

Ştirea zilei

PSD Alba dă funcţia de prefect pe preşedinţia ANSVSA. Liberalul Dan Coriolan Simedru în cărţi pentru funcţia de prefect, social-democratul Ioan Dîrzu posibil preşedinte la ANSVSA

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul prefect al judeţului Alba ar putea fi liberalul Dan Coriolan Simedru iar postul de subprefect ar urma să fie preluat de social-democratul Cornel Murg. Potrivit unor informaţii, pesediştii din Alba au fost nevoiţi să cedeze postul de prefect deşi acesta le revenea conform protocolului. Social-democraţii vizează în schimb obţinerea preşedinţiei ANSVSA pentru liderul Ioan Dîrzu.

Simedru a mai fost prefect al judeţului Alba în perioada 2008-2009. Social-democraţii vor trebui să se mulţumească cu postul de subprefect care cel mai probabil va fi ocupat de Cornel Murg. Şi Murg a mai ocupat funcţia de subprefect în perioada 2009 – 2010, în tandem cu Ovidiu Jidveian.

Adevărata miză pentru care PSD a cedat postul de prefect al judeţului Alba pare să fi fost obţinerea preşedinţiei, la nivel naţional, a Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), post vizat de însuşi preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Înainte ca PNL să se fi oprit asupra numelui lui Dan Simedru, există unele informaţii că liberalii ar fi negociat şi cu primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu, căruia i-ar fi propus să preia funcţia de prefect. Sârbu s-a mai aflat pe această poziţie în perioada 2000-2004.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea