Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Provocările înseamnă dezvoltare”: Scrisoare deschisă pentru fiecare dintre cei 1500 angajați de la Star Transmission

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragi colegi,

STC01În data de 9.01.2014, am inaugurat oficial  unitatea de montaj cutii de viteză cu dublu ambreiaj F-DCT. Construcția a fost finalizată în doar 10 luni și au fost create 150 noi locuri de muncă.

În aprilie am așezat, alături de Primul-Ministru al României și de domnul  Markus Schäfer, membru al consiliului de administrație Daimler, prima piatră de temelie a proiectului NAG3, cutii de viteză de ultimă generație, în 9 trepte. Investiția aceasta garantează și asigură locuri de muncă pentru fiecare membru al familiei STC.

La Cugir am început construcția unei noi hale de producție pentru proiectul Planetenrad, care va începe să ruleze din 2015. Tot la Cugir construim o nouă hală care va înlocui actuala Hală 5, cu o capacitate mai mare de producție. In plus, cream spații pentru tinerii Azubi – ei vor învăța o meserie nouă și vor fi formați în cadrul companiei noastre.

În mai 2014 am avut posibilitatea de a ne invita familia la serviciu. Celor de acasa le-am  arătat locul nostru de muncă; un eveniment deosebit pe care cu siguranță îl vom  repeta și in anii viitori.

STC02Tot in 2014 ne-am deschis porțile pentru copiii din unitățile de învățământ din zonă. In  „Săptămâna altfel” copiii ne-au vizitat și au avut posibilitatea de intra în liniile de producție sau montaj. O experiență inedită pentru ei dar si pentru noi.

Pe timpul verii am organizat, în premieră, un internship pe care l-am intitulat sugestiv „Summer X-perience @ STC”. Acest program s-a desfășurat pe o perioadă de trei luni și au beneficiat de el 16 studenți, dintre care unul din Germania.

Luna septembrie a fost plină de evenimente. În  13 septembrie am sărbătorit petrecerea anuala cu moto-ul „Casino Party”. O celebrare frumoasă, presărată cu multă voie bună și surprize memorabile. În 18 septembrie am petrecut împreună în Piața Mare din Sibiu la Media Music Awards, alături de nume sonore din showbiz-ul românesc. În data de 23 septembrie am găzduit „Ziua furnizorului”, prilej excelent de a ne cunoaște cu furnizorii și de a stabili clar cerințele noastre pentru viitoarele proiecte.

Cu ocazia campaniei Shoebox s-a strâns o sumă frumușică de bani. Astfel am achiziționat televizoare, MP3-playere si toastere pentru casele de copii vizate in proiect.

Sunt mândru pentru ceea ce am realizat împreună, ne-am clădit o bază solidă și astfel avem posibilitatea de a ne dezvolta armonios în continuare. In 2014, fiecare dintre voi a contribuit la acest succes și pentru aceasta va mulțumesc.  Şi în viitor ne vor aştepta la fel de multe provocări. Acest lucru nu poate decât să ne bucure… provocarile inseamna dezvoltare.

Exista o vorba in Germania: „Anfangen ist leicht, beharren eine Kunst” : “Sa incepi e usor, sa continui e greu”. Eu mă bazez pe susţinerea voastră şi sunt convins că împreuna putem trece peste orice obstacol.

În final aș vrea să vă doresc sărbători fericite și un an nou mai bun, care să vă aducă multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor.

Al vostru,

Bernd Krottmayer

CEO Star Transmission & Star Assembly


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea