// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Protocol de colaborare inter-instituţională între Spitalul Municipal Sebeş şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pentru investigaţii paraclinice Radiologie CT de înaltă performanță

tomograf-sebesÎncepând cu data de 14 decembrie 2016, Spitalul Municipal Sebeş oferă sprijin inter-instituţional Spitalului Judeţean Alba în vederea asigurării serviciilor medicale de asistenţă medicală de specialitate prin investigaţii paraclinice de Radiologie CT de înaltă performanţă în beneficiul pacienţilor trimişi de către medicul curant.

Protocolul a fost încheiat pe o perioadă nedeterminată, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba fiind în procedură de perfectare a documentaţiilor la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare pentru punerea în funcţiune a computerului tomograf performant achiziţionat de unitatea spitalicească judeţeană.

În cadrul acestui parteneriat, Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia va asigura personal medical autorizat prin prezenţa domnului Dan Crainic, medic primar, specialist în radiologie şi imagistică medicală, care va face parte din echipa ce va efectua investigaţiile şi le va interpreta. Spitalul Municipal Sebeş va oferi spaţiile şi aparatura necesare desfăşurării activităţii de acordare a asistenţei medicale, respectiv investigaţii paraclinice de Radiologie CT şi va realiza programările la solicitarea partenerului judeţean.

Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor salută acest parteneriat pe care consideră benefic pentru ambele părţi, dar mai ales pentru pacienţii care vor beneficia de servicii medicale de o calitate ridicată, având în vedere competenţele medicilor specialişti, precum şi gradul înalt de performanţă al dotărilor medicale. Vă reamintim că în programul său de suport pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate publică, primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, susţine necesitatea unor investiţii majore în infrastructura de sănătate locală, precum şi în vederea susţinerii şi atragerii de medici specialişti în Municipiul Sebeş.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Protocol de colaborare inter-instituţională între Spitalul Municipal Sebeş şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pentru investigaţii paraclinice Radiologie CT de înaltă performanță

 1. ttt 14.12.2016 la 15:48

  He, he, he… se pare ca in Sebes ati luat CT performant degeaba daca nu aveti personal calificat sa interpreteze corect rezultatele si apelati la cei din Alba Iulia.

 2. maya 14.12.2016 la 22:51

  cred ca se promoveaza cei care stiu sa faca…. bani ..nu pentru rezultate…cat va castiga d-l doct.la sebes ?….la alba…. stim!

 3. un dac 15.12.2016 la 0:08

  Ce naiba apare Haplea asta de primar in fotografie din moment ce toti stim ca nu a avut nici un merit la aceasta investitie! Rusine sa iti fie Nistor ca de cand esti primar te lauzi doar cu ce a facut Dancila!

 4. KAPITI 15.12.2016 la 12:27

  Ce interventie penibila din partea =unui dac==in vocabular ,dar si in afirmatia facuta,cind Sebesul e singurul municipiu din tara care n-a accesat nici-un leu de la UE,IAR TOMOGRAFUL STATEA ARUNCAT SI NE PUS IN FUNCTIUNE PE LA SUBSOLUL SPITALULUI.Iata de ce e bine sa gindim inainte de a da bita-n balta,asa ca –daca taceai…….