Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Protestul transportatorilor și agricultorilor continuă, după negocierile EȘUATE cu premierul Ciolacu

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Protestul transportatorilor și agricultorilor continuă, după negocierile EȘUATE cu premierul Ciolacu

Transportatorii și agricultorii care au participat la discuțiile cu premierul Marcel Ciolacu au anunțat, la finalul întâlnirii, că li s-a promis că vor exista grupuri de lucru care vor analiza cele 40 de revendicări, dar protestul va continua, decizia de a rămâne în stradă fiind a fiecăruia dintre participanți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În urma întâlnirii cu primul ministru al României și prezentarea problemelor pe care le avem (…) am primit promisiuni verbale că vor fi înființate grupuri de lucru cu ministerele de resort și instituțiile implicate în problemele noastre, începând de luni, 15.01.2024. Decizia de a continua protestul aparține fiecăruia care este în stradă. Noi personal am hotărât că vom rămâne în stradă”, au anunțat participanții la întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu, la finalul acesteia.

Citește și: Ministrul Agriculturii: Nu am primit nicio solicitare de discuții de la fermierii care protestează

Întrebați ce ar dori concret, reprezentanții protestatarilor au transmis: „Plus o valoare în buzunarul dumneavoastră”. Protestatarii au precizat că au prezentat premierului o listă cu 40 de revendicări, printre care:

  • Reducerea accizei la motorină la 50 de bani pe litru;
  • Reducerea prețului la gaze naturale la nivelul anului 2021;
  • Amânarea plății ratelor la credite pentru IMM-uri;
  • Acordarea de subvenții pentru producătorii agricoli.

Protestul transportatorilor și agricultorilor a început pe 10 ianuarie 2024, în semn de nemulțumire față de creșterea prețurilor la carburanți, gaze naturale și alte materii prime. Protestatarii au blocat mai multe drumuri din țară, inclusiv autostrăzile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea