Prostituatele românce, din nou pe marginea drumurilor din Italia: Au ieșit ”la muncă” cu măști, gel dezinfectant și termoscanere

Publicația quotidianoitaliano.com din Bari este cea care documentat reapariția prostituatelor pe drumul provincial Adelfia Rutigliano, considerat „unul dintre cele mai mari supermarketuri sexuale din zona Bari”. Ridicarea restricțiilor de circulație din Italia a readus pe marginea drumurilor prostituatele românce.

„În această dimineață am numărat în total zece femei, aceleași prezente înainte de impunerea restricțiilor. În general sunt românce, sau fete venite din estul Europei care își scot corpul la vânzare pentru câțiva euro.”, susține Antonio Loconte, un jurnalist al cotidianului.
Majoritatea s-au resemnat că nu au alternative și au ieșit pe străzi cu minime măsuri de protecție. „Jumătate dintre ele poartă masca și în geanta peste prezervative au una sau două sticle de gel dezinfectant”, scrie ziarul italian.

ELIT

Fetele sunt obligate să lucreze pe stradă în timpul zilei, în timp ce, după ora 19 până la miezul nopții primesc clienți în apartamentele din Bari. Una dintre ele, contactată telefonic pe baza unui anunț pe un site de întâlniri încearcă să își convingă clienții că nu e niciun fel de pericol. „Casa mea este la fel de curată ca o cameră de hotel”, spune ea clientului speriat de infecție.

Maria (nume inventat) nu lasă nimic la voia întâmplării, mai ales în această perioadă de pandemie. În geantă are un termoscanner portabil pentru a măsura temperatura corpului clientului și, la cerere, o măsoară și pe a ei.

Mihail David - 2020

Deși se pot lua măsuri de precauție, riscul de a contracta virusul este foarte mare. Clienții vin și pleacă.

„Nu putem să stăm fără să muncim, este viitorul nostru în joc”, explică femeia. Maria lansează un apel: „Folosiți întotdeauna prezervativul, masca și igienizați-vă mâinile înainte și după actul sexual ”. Din păcate, multe femei, pe stradă și acasă, nu folosesc aceleași precauții.

În această perioadă de urgență epidemiologică, activitățile de prostituție devin un factor de risc putând pune în pericol sănătatea publică, atrag atenția autoritățile italiene.

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...