Rămâi conectat

Politică Administrație

Propunerea pentru noul ministrul al Apelor și Pădurilor va fi stabilită în cadrul CExN al PSD, după ce Doina Pană a demisionat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Propunerea pentru conducerea Ministerului Apelor şi Pădurilor, după ce Doina Pană a demisionat, va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, care va fi convocat zilele următoare, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, pe Facebook.

„Îi mulţumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României! #RadarulPadurilor, Codul #silvic, diminuarea defrişărilor ilegale, toate acestea şi multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru! Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va fi convocat zilele următoare”, a scris Dragnea.

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a demisionat din funcţie, invocând motive de sănătate.

„Vă aducem la cunoştinţă faptul că astăzi, 3 ianuarie 2018, doamna Adriana Doina Pană i-a înaintat prim-ministrului României, domnul Mihai Tudose, demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate”, se menţionează într-un anunţ al Ministerului Apelor şi Pădurilor.

Doina Pană a preluat mandatul la Ministerul Apelor şi Pădurilor la 29 iunie 2017 în Guvernul Tudose.

Aceasta a mai deţinut portofoliul Apelor şi Pădurilor în Cabinetul Ponta III. Astfel, în data de 5 martie 2014, Doina Pană a devenit ministru delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură în Cabinetul Ponta III, mandatul său încheindu-se în decembrie 2014, în urma remanierii Guvernului.

Doina Pană este deputat PSD de Bistriţa-Năsăud din 21 decembrie 2016. Este vicepreşedinte al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic şi membru în Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea