Rămâi conectat

Ştirea zilei

Proprietarul câinelui care a ATACAT o femeie în Alba Iulia și i-a ucis bichonul, trimis în judecată după 4 ani: Cum s-au petrecut scenele șocante

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proprietarul câinelui care a ATACAT o femeie în Alba Iulia și i-a ucis bichonul, trimis în judecată după 4 ani: Cum s-au petrecut scenele șocante

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

C.P.S. a fost trimis în judecată la 4 ani de la scenele șocante care s-au petrecut pe o stradă din municipiul Alba Iulia.

În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul C.P.S., în calitate de proprietar al unui câine din rasa Amstaff, din culpă, nu a luat toate măsurile necesare pentru a evita ieșirea acestuia din curtea în care era ținut, în sensul că nu a verificat integritatea zgărzii cu care era legat și nu a consolidat gardul împrejmuitor, având drept consecință, în data de 20.09.2019, eliberarea acestuia, iar ulterior atacarea și mușcarea persoanei vătămate, aceasta suferind leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 14 – 16 zile îngrijiri medicale, dar și un prejudiciu estetic grav și permanent.

„O femeie de 29 de ani a fost atacată si muscata de un câine, posibil din rasa pitbull, in timp ce se plimba cu bichonul sau pe o stradă din Alba Iulia.

Femeia a suferit leziuni la un picior si la umăr, iar cățelul ei a murit. Câinele agresiv a fugit si până acum nu a fost găsit. Căutările sunt continuate de polițiști împreună cu jandarmii si politia locală”, a transmis IPJ Alba la momentul respectiv.

În cauză nu au fost formulate cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi nu se impun a fi invocate nici din oficiu.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | O elevă de clasa a II-a la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Abrud a câștigat premiul I la Festivalul Național de Folclor din Orăștie

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | O elevă de clasa a II-a la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Abrud a câștigat premiul I la Festivalul Național de Folclor din Orăștie La doar 9 ani, Daiana Narița, reprezentantă a Țării Moților, elevă a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud și membră a Ansamblului Folcloric „Aurarii” din comuna Bucium, coordonată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea