Rămâi conectat

Politică Administrație

Proiectul privind atribuirea contractului de delegare de gestiune a serviciului de transport local din Alba Iulia și zonele apropiate, în dezbatere publică – TARIFELE propuse pentru bilete și abonamente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria municipiului Alba Iulia informează publicul interesat cu privire la elaborarea de către Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local a unui proiect privind aprobarea documentației de atribuire a contractului de delegare de gestiune a serviciului de transport public local de calatori prin curse regulate (regulament transport persoane) pentru perioada 2018 – 2024.

”Etapa de consultare a populației se desfășoară în perioada 28.06.2018 – 30.07.2018, perioadă în care așteptăm opiniile, informațiile și sugestiile dumneavoastră cu privire la acest proiect. Acestea se pot comunica prin e-mail la adresa [email protected] cât și în scris, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Calea Moților, nr. 5A, cam. 8 – Registratura”, transmite municipalitatea.

Persoanele interesate pot găsi pe site-ul instituției, la secțiunea ”Consultare publică”, programul de transport propus pentru zona 1 (cursele din interiorul municipiului Alba Iulia) și pentru zonele 2 – 7 (cursele între Alba Iulia și comunele din apropiere – Ciugud, Sîntimbru, Galda de Jos, Cricău, Ighiu); regulamentul pentru efectuarea transportului public local de călători și tarifele propuse, pentru bilete și abonamente.

Potrivit documentației, aceste tarife se vor practica o perioadă de cel puțin un an, de la data semnării contractului.

Tarifele propuse, pentru bilete și abonamente sunt următoarele:

Biletele de călătorie pot fi utilizate în zona tarifară corespunzătoare sau în orice zonă tarifară inferioară, pe orice mijloc de transport, în număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate calculată din momentul validării.

Perioada de valabilitate a biletelor de călătorie este stabilită astfel încât după parcurgerea în întregime a oricărei zone tarifare 2 – 7, călătorilor să le rămână la dispoziţie cel puţin 30 minute în zona tarifară 1 pentru utilizarea oricărui mijloc de transport.

Abonamentele de călătorie sunt valabile în zona tarifară corespunzătoare tarifului plătit şi în orice zonă tarifară inferioară, fără plata unui preţ suplimentar, pe orice mijloc de transport şi în număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate.

Delegarea gestiunii prin licitație publică a Serviciului de transport public local de persoane a fost aprobată de Consiliul Local Alba Iulia în ședința din data de 28 decembrie 2017. Prin aceeași hotărâre, s-a acordat mandat special Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local să exercite în numele și pe seama municipiului Alba Iulia, atribuția, drepturile și obligațiile privind serviciile comunitare de utilități publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea