Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Proiectul „Educaţie şi sănătate prin înot”, pe masa consilierilor locali. Elevii claselor a I-a și a II-a vor beneficia de cursuri gratuite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul ședinței de Consiliu Local al Muncipiului Alba Iulia, din data de 26 februarie, pe masa consilierilor se află aprobarea Proiectului „Educaţie şi sănătate prin înot”, prin care elevii claselor a I-a și a II-a vor beneficia de 10 ședințe de înot gratuite la Bazinul Olimpic din Alba Iulia.

Având în vedere că în anul 2020, începând cu data de 11 martie, toate şcolile au fost închise, cursurile gratuite de iniţiere în înot propuse în cadrul proiectului s-au anulat, iar elevii claselor I din anul şcolar 2019-2020 nu au beneficiat de program, propunem includerea acestora în programul pe anul 2021.

Proiectul „Educaţie şi sănătate prin înot” propune un program anual de cursuri gratuite de iniţiere în înot pentru elevii claselor I şi a Il-a din cadrul unităţilor de învăţământ din municipiul Alba Iulia. In cadrul acestui proiect, elevii vor beneficia în mod gratuit de 10 şedinţe de iniţiere în înot, care se vor desfăşura la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Elevii vor beneficia de transport gratuit de la unitatea de învăţământ la bazin şi retur, exceptând unităţile de învăţământ care deţin un mijloc de transport şi şcolile care au sediu în apropierea Bazinului Olimpic şi care nu necesită deplasarea cu un mijloc de transport.
Cursurile de iniţiere în înot vor fi susţinute de către profesori calificaţi – Specializarea înot, conform unui orar stabilit împreună cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ de la nivel local.

În vederea derulării activităţilor din cadrul proiectului „Educaţie şi sănătate prin înot”, propunem Consiliului Local să aprobe derularea proiectului „Educaţie şi sănătate prin înot”, respectiv aprobarea alocării sumei de până la 50.000 lei din bugetul aferent anului 2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea