Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Proiect: Tarife MAJORATE pentru închirierea bicicletelor IVelo, din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia vor dezbate și vota, în ședința de vineri, un proiect de hotărâre prin care se stabilește o majorare a tarifelor de închiriere a bicicletelor IVelo, puse la dispoziție de Asociaţia Green Revolution din România la Alba Iulia.

Potrivit raportului de specialitate, se propune modificarea tarifului de închiriat biciclete de la 4 lei/oră, la 6 lei/ prima ora de închiriere şi 4 lei următoarele ore și modificarea tarifului pe zi, de la 15 lei/24 h la 30 lei/24 h.

Se menține prevederea potrivit căreia persoanele care nu au împlinit vârsta de 16 ani şi pensionarii pot folosi gratuit bicicletele, până la 2 ore pe zi.

Totodată rămâne valabilă şi participarea Asociaţiei Green Revolution în cadrul evenimentelor culturale organizate de Primăria Alba Iulia, prin punerea fa dispoziţia participanţilor (prezenţi la aceste evenimente), gratuit, a unui număr de aproximativ 15 biciclete, ori de cate ori este nevoie.

”Modificarea tarifelor de închiriat biciclete, a rezultat în urma unei analize financiare, realizată la finalul anului 2017 şi 2018, în care a fost calculată balanţa cheltuielilor de funcţionare în relaţie cu veniturile realizate în urma închirierilor din centrul IVeio. Astfel, conform analizei ataşate reiese un deficit de 13.574 de lei în anul 2017 şi un deficit de 12.996 de lei în anul 2018.

Reamintim că activitatea de închiriere a bicicletelor IVelo funcționează în baza unui protocol încheiat între administrația locală din Alba Iulia cu Asociaţia Green Revolution din România, în anul 2017. Standul cu biciclete de închiriat este amplasat în Cetatea Alba Carolina, în apropiere de Casa de Cultură a Sindicatelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea